POETS OF THE FALL оголосили другим хедлайнером музичного фестивалю «Файне місто»

POETS OF THE FALL оголосили другим хедлайнером музичного фестивалю «Файне місто»
Організатори музичного фестивалю «Файне місто», який відбудеться 20-23 липня у Тернополі, оголосили другого хедлайнера.

Ним стане один із найуспішніших фінських гуртів, які оспівують у своїх піснях романтизм мовою софт-року, інді-року та пост-гранжу POETS OF THE FALL.

Poets of the Fall – це англомовна фінська рок-група, яка була створена в місті Хельсінкі в 2003 році двома друзями: вокалістом Марко Сааресто і гітаристом Оллі Тукіайненом. Пізніше до групи доєднався клавішник і продюсер Маркус Каарлонен.

Популярність групі принесла композиція «Late Goodbye», яку музиканти написали для відеогри Max Payne 2. Саме ця пісня пожвавила зацікавленість до Poets of the Fall в усьому світі.

Місяць за місяцем, рік за роком колектив почав здобувати відомі музичні нагороди: приз на музичні церемонії G.A.N.G. Awards в Каліфорнії, номінація «Прорив року» на NRJ Radio Awards, на церемонії нагородження Emma gala колектив став кращим одразу в двох номінаціях: «Кращий новий виконавець» та «Дебютний альбом року», вони переможці MTV Europe Music Awards в номінації «Кращий фінський виконавець», а їх кліп на пісню «Carnival of Rust» став «Кращим кліпом Фінляндії всіх часів».

Їх альбоми роками входять в офіційний чарт Фінляндії, а диски за дуже короткий час стають «золотими» та навіть «платиновими».

Виступатиме Poets of the Fall на головній сцені музичного фестивалю «Файне місто» у Тернополі 21 липня. Нагадаємо, що першим хедлайнером цього фестивалю став німецький гурт Guano Apes. Квитки на сайті http://fainemisto.com.ua/


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
POETS OF THE FALL оголосили другим хедлайнером музичного фестивалю «Файне місто»
20 березень, 2017, 20:12