Лучани зможуть орієнтуватися у місті за допомогою Яндексу

Лучани зможуть орієнтуватися у місті за допомогою Яндексу
Лучани зможуть «прокласти» маршрут проїзду міським транспортом на Яндекс.Картах: завдяки пошуковику можна буде обрати оптимальний варіант проїзду з урахуванням заторів.

Про це повідомляють у прес-службі пошукової системи, пишуть Волинські Новини.

У системі Яндекс.Карт є маршрути усіх видів міського транспорту. Відтак, можна обрати оптимальні варіанти проїзду з урахуванням заторів. Користувач може подивитися, як найшвидше дістатися до місця та скільки триватиме поїздка.

Наприклад, від проспекту Відродження до вулиці Бандери можна дістатися приблизно за 20 хвилин. Крім заторів, сервіс враховує середню швидкість руху транспорту, час очікування на зупинці та інші параметри. Весь маршрут можна побачити просто на карті міста – разом з усіма пересадками та дорогою до зупинки.

Коли комп’ютера поруч немає, спланувати поїздку допоможуть мобільні Яндекс.Карти для iPhone та Android. Завантажити програму можна в App Store або Google Play.

До слова, Яндекс.Картами наразі користуються мешканці Львова, Тернополя та ще 20 великих міст України. Автомобільна маршрутизація працює на всій території країни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани зможуть орієнтуватися у місті за допомогою Яндексу
16 листопад, 2012, 11:30