Волиняни скористались програмою «КУБ» від ПриватБанку на 30 мільйонів*

Волиняни скористались програмою «КУБ» від ПриватБанку на 30 мільйонів*
Економіку Волині вже рік допомагає розвивати програма «КУБ» - видано позик на суму понад 30 млн гривень.

У квітні 2017 року національній програмі підтримки підприємництва «Країна успішного бізнесу» виповнився рік. «КУБ» створює нові робочі місця, фінансуючи підприємців. ПриватБанк за цей період видав українським бізнесменам більше 10 000 позик на розвиток власної справи. За рік гроші для розширення бізнесу отримали понад 250 підприємств Волині на загальну суму понад 30 млн гривень.

Фермерські господарства, продовольчі магазини, магазини одягу та запчастин, кафе, Інтернет-компанії, підприємства оптової торгівлі хімпродуктами, підприємства з пасажирських перевезень та тренажерні зали одержали додаткові кошти на розвиток власної справи.

Зокрема, підприємець із волинського села Воєгоще отримав кошти для оновлення асортименту продуктових і промислових товарів та розширення магазину. Власник підприємства з виробництва та роздрібної торгівлі виробів із металу, що в с.Липини неподалік обласного центру, завдяки КУБ створив нові робочі місця та розширив асортимент товарів. Кілька сільскогосподарських підприємств змогли успішно провести комплекс весняно-польових робіт за рахунок закупки насіння та добрив. Свою бізнес-ідею оперативно втілює в життя й нововолинський будівельник Микола Микулик.

«Місія проекту соціальна - відновлення економіки країни шляхом розвитку малого бізнесу та підприємництва, створення за два роки понад 1 000 000 робочих місць. Підприємці, самозайняті бізнесмени, всі хто хоче відкрити власну справу, отримають вражаючі можливості розвинути власний бізнес, проявити ініціативу, отримати інструменти для розширення, що стануть потужним поштовхом для виходу з кризи всієї країни. ПриватБанк видає кредити підприємцям до 500 000 грн., без застави, дуже важливо, що оперативно і без “паперової тяганини”, - розповідає керівник Напрямку по активно-пасивним операціям клієнтів малого та середнього бізнесу Північно-Західного РУ ПриватБанку Тетяна Собчак. - Щоб отримати гроші, потрібно заповнити заявку на сайті проекту https://kub.pb.ua/get-credit/».

У лютому ПриватБанк запропонував нові умови кредитування клієнтам агробізнесу за програмою «АгроКУБ»: зменшив комісію до 2%, збільшив суму кредиту до 500 000 грн та оголосив кредитні канікули малому агробізнесу.

Також з 4 травня найбільший український банк оголосив про зниження ставок за кредитними програмами для бізнесу в середньому на 1%. Відтепер вартість залучених у ПриватБанку ресурсів для позичальників кредитних ліній, кредитної лінії «Агросезон», а також програм лізингу сільгосптехніки, обладнання, комерційного транспорту та спецтехніки становитиме 21% річних.

Реальну теоретичну і практичну допомогу можуть отримати всі, хто має цікавий працюючий проект або ідею та хоче його реалізувати. В травні стартує нова хвиля проекту «ІнКУБатор», для участі у якому необхідно зареєструватися на сайті.

Нагадаємо, що в рамках проекту КУБ 1 грудня минулого року в Луцьку відбувся перший форум «Україна - країна підприємців». Влада та банкіри домовились спільно допомогати малому та середньому бізнесу Волині, співпрацювати та ініціювати проекти, які будуть направлені на полегшення кредитних умов та умов з платних позик у рамках фінансування, на навчання підприємців та практичну допомогу. Було презентовано програму з компенсації відсотків за бізнес-позиками для місцевих органів влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни скористались програмою «КУБ» від ПриватБанку на 30 мільйонів*
12 травень, 2017, 10:13