У Луцьку ліквідували виборчу дільницю

У Луцьку ліквідували виборчу дільницю
У Луцьку ліквідовано спеціальну виборчу дільницю на постійній основі № 071102, яка знаходилась у приміщенні Волинської обласної психіатричної лікарні №1 м.Луцька.

Фактично лікарня завжди знаходилась на території Луцького району, проте її адреса була зареєстрована у м.Луцьку, - інформує прес-служба Луцької міської ради.

Рішенням Липинської сільської ради від 05.08.2015 року №39/4 "Про присвоєння поштової адреси" адресу лікарні було змінено, а в липні 2016 року внесено відповідні зміни у правоустановчі документи закладу.

У зв'язку із надходженням зверенння головного лікаря обласної психіатричної лікарні та відповідно до Порядку утворення звичайних, закордонних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі”, затверджених Постановою Центральної виборчої комісії від 12.04.2012 №66, виконавчим комітетом Луцької міської ради було внесено відповідне подання до Центральної виборчої комісії.

Постановою Центральної виборчої комісії від 05.05.2017 року №101 “Про внесення змін до постанови Центральної виборчої комісії від 12 квітня 2012 року № 66” у м.Луцьку постійна спеціальна виборча дільниця №071102 ліквідована і створена постійна спеціальна виборча дільниця № 071130 у Луцькому районі.

Відтепер у Луцьку налічується 9 спеціальних та 73 звичайних виборчих дільниці на постійній основі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.