Розшукують злодіїв, які в магазині поцупили у волинянина барсетку

Розшукують злодіїв, які в магазині поцупили у волинянина барсетку
У Володимирі-Волинському в магазині «Наш край» злодії вкрали барсетку, яку постраждалий залишив на прилавку.

Про це пише Буг.

В магазині «Наш край» на вулиці Княгині Ольги у Володимирі-Волинському в чоловіка викрали барсетку із грошима та документами. Інцидент трапився 11 травня. За будь-яку інформацію постраждалий обіцяє винагороду.

«В магазині «Наш Край» я на прилавці поставив сумочку(барсетку). Близько 10:25, розплатившись за товар, я вийшов терміново з магазину, сумочка залишалась на прилавку. Я декілька хвилин розмовляв по телефону. Коли я повернувся до магазину,то на прилавці сумочки вже не було . Я запитав у продавців, де барсетка, вони сказали, що не звернули увагу, але запропонували мені піти з ними і подивитись на камери спостереження. Я одразу викликав поліцію, ми всі разом продивилися відео і виявилось, що мою барсетку взяв один із цих чоловіків. А саме той, що в кепці в темному одязі. Він є на знімку, і якраз дивиться на камеру. В барсетці були гроші, закордонний паспорт,карточка малого прикордонного руху, посвідчення водія, техпаспорт на автомобіль, дві карточки «Приватбанку» і посвідчення інваліда», - розповів постраждалий.

«Якщо хтось володіє інформацією про зловмисників, повідомляйте правоохоронні органи, або ж телефонуйте за цим телефоном 097 254 4030», - йдеться у повдіомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розшукують злодіїв, які в магазині поцупили у волинянина барсетку
12 травень, 2017, 15:35