Понад 100 книг отримали бібліотеки від фонду «Прибужжя»

Понад 100 книг отримали бібліотеки від фонду  «Прибужжя»
У Володимирі-Волинському районі 27 шкільних бібліотек отримали серію книг тематики, присвяченої героїчним та трагічним сторінкам української історії.

Література зібрана Фондом Ігоря Гузя «Прибужжя» у партнерстві з Інститутом національної пам’яті України, - інформує прес-служба народного депутата України Ігоря Гузя.

Акція присвячення 72-їй річниці Великої Перемоги у Другій світовій війні.

"Сьогодні молодь більше зацікавлена в історії нашої країни через зрозумілі причини: Революція Гідності, неоголошена війна на Сході. Тому, така література шкільним бібліотекам – це крок до гідного майбутнього дітей, які вже через декілька років самі будуть творити нашу державу», - зазначив народний депутат Ігор Гузь.

Сформували 27 комплектів, загальною кількістю 108 видань національно-патріотичного спрямування. У комплекті - 4 книги: «Україна в Другій світовій війні» (27 стор.) , «Щоб не забули. Пам'ять про тоталітаризм в Європі» (318 стор.), «Як зародилась УПА» та плакати з виставки «Воїни».

Уже комплекти книг передали у загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів Володимир-Волинського району. Зокрема, у Березовичівську, Галинівську, Суходільську, Зимніський навчально-виховний комплекс - ліцей, Лудинську, Оваднівську, Стенжаричівську, Хобултівську, Устилузьку, Льотничівську та Бубнівську. Отримали комплекс патріотичної літератури і загальноосвітні школи І-ІІ ступенів: Зорянська, Ласківська, Микитичівська, Вербська, Жовтневська,П'ятиднівська, Микуличівська, Селецька та Хмелівківська.

Також отримали книги і шість освітніх закладів міста Володимир-Волинський, зокрема: ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, №2, № 3, №5 ім. Анатолія Кореневського, спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів "Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки" і гімназія імені О.Цинкаловського. Отримає видання патріотичного спрямування і Володимир-Волинська центральна районна бібліотека.

Книги отримають також шкільні бібліотеки Іваничівського та Любомльського районів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Понад 100 книг отримали бібліотеки від фонду «Прибужжя»
12 травень, 2017, 15:54