До Луцька приїхав легендарний Сергій Бубка

До Луцька приїхав легендарний Сергій Бубка
На відкриття міжнародних змагань з легкої атлетики до Луцька прибула офіційна делегація. У її складі – легендарний стрибун із жердиною Сергій Бубка.

Про це повідомляє ВРД НСТКУ.

До Луцька на відкриття міжнародних змагань з легкої атлетики завітала офіційна делегація на чолі з Президентами Національного олімпійського комітету України Сергієм Бубкою і Європейської федерації легкої атлетики Свейном Арне Хансеном. Вони зустрілися із представниками місцевої влади та обговорили питання розвитку спортивної інфраструктури, заняття спортом молоді на луцькому стадіоні і його подальше використання.

«Для нас спортивна інфраструктура є надзвичайно важливою. Тому що молодь сьогодні вимагає спортивну інфраструктуру найвищої якості. І якщо молодь не має спортивної інфраструктури для занять стрибками з жердиною, то вона має змогу зайнятись якимось іншим видом спорту», – каже президент Європейської федерації легкої атлетики Свейн Арне Хансен.

«Європейська Рада прийняла рішення про безвіз для України, і ми надіємося, що Рада легкоатлетичної європейської асоціації так само швидко допоможе нам адаптуватися в Європу, дозволить нам проводити європейські змагання найвищого рівня», зазначив президент Федерації легкої атлетики області Володимир Рудюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До Луцька приїхав легендарний Сергій Бубка
12 травень, 2017, 17:15