Луцьк стане частиною масштабного всеукраїнського відзначення Дня Європи

Луцьк стане частиною масштабного всеукраїнського відзначення Дня Європи
15 травня відбудеться презентація освітніх можливостей та стипендіальних освітніх програм Німеччини, а також німецької літератури та мови (Ґете-Інститут в Луцьку).

Початок о 17:00, - повідомили у станиці Пласту.

Будемо дивитися коротку, але змістовну стрічку «Абетка» (Країна: Німеччина Режисер: Мадлі Ляене) Кіноклубу «DocudaysUA» При Волинсьській ДОУНБ імені Олени Пчілки, - кажуть організатори.

На перегляд запрошенні експерти із питань захисту прав людини, європейської інтеграції, громадського здоров’я, психологи та громадські активісти.

Також 16 травня охочих запрошують взяти участь у дебатах і поговорити про те, чи усі європейські цінності є необхідними Україні та до чого може призвести асоціація.

Організатори: Молодіжний центр Волині спільно із Центром європейської інформації міста Луцька, ГО "Брейншторм", «Луцької станицяі «Національної скаутської організації України – Пласт», Німецької служби академічних обмінів (DAAD).

Заходи відбудуться в рамках Всеукраїнської Акції "Відкриті Діалоги" до Дня Європи" є частиною проекту "Відкриті діалоги: надання слова потенційно активним громадянам задля посилення участі низової громадськості в реалізації євроінтеграційних реформ в Україні". ЇЇ ініціює Молодіжна організація "СТАН" в рамках конкурсу "Громадська синергія: посилення участі громадськості в євроінтеграційних реформах" за підтримки фонду "Відродження" та Європейського Союзу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьк стане частиною масштабного всеукраїнського відзначення Дня Європи
12 травень, 2017, 22:59