Луцький мандрівник розповів, як поїсти в McDonald's без грошей

Луцький мандрівник розповів, як поїсти в McDonald's без грошей
«Нотатки мандрівника» вже вкотре розкриває фішки дешевих мандрів. Без перешкод та страху, без зволікань та запланованих маршрутів, вони, туристи із стажем, їдуть за тисячі кілометрів побачити захід сонця.

Нові герої, нові мандри, а найбільше – порція свіжих вражень знаних міст. Як їздити «зайцем» і оминути штраф? Де у Польщі переночувати за 10 злотих? Та що робити в Макдональсі без грошей? Розповість екстремальний мандрівник Віктор Павлюк.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ

ТАКОЖ ПІДПИШІТЬСЯ НА СТОРІНКУ РУБРИКИ В FACEBOOK


Детальніше читайте в постійній рубриці Інформаційного агентства ВолиньPost.

Подорож на самоті. Насправді махнув на самоті, куди очі бачать зовсім спонтанно. Я палко мріяв побачити місто Закопани, що у Польщі. Не довго думаючи, зібрав речі в рюкзак та вирушив туди. Познайомився з крутим хлопцем Робертом Шуманським. Він першокласний лінгвіст і чудово розуміє українську.

Безперервно мандрує й повсякчас запрошує до себе. Я вже бува у нього чотири рази. Гадаю, якщо ви напишете йому через коучсерфінг, він залюбки прийме до себе на гостину. А ще він має є собаку по кличці «Кірітіматі», яка не гавкає й не видає жодних звуків.

Там я й залишився. Дуже вже кортіло потрапити в невеличку соляну шахту в Польщі. А наступного дня поїхав «відкривати» простори міста, познайомився з полькою, яка теж йшла до Чорно ставу (озеро). Але як виявилося, туди треба було довго чимчикувати або їхати конями понад вісім кілометрів. Мені дещо заважав рюкзак вагою у 20 кілограм. Однак, прийшовши туди зрозумів: це варте того. Тому що навіть здалеку видніються гори, які фантастично надають тобі сил рухатися вперед. В дійсності так: люди або ходять в гори, або ж ні.

В Польщі гірськолижна зона досить розвинуто, не має якоїсь колиби. Там заборонено ставити палатку в Національних парках. Неподалік від озера вдалося знайти будиночок для туристів. Переночувати обійшлося в 22 злотих. Проте мене цікавив більш бюджетний варіант.

ЧИТАТИ СТАТТЮ ДАЛІ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
любителі халєви все ті ж. Нация.
Відповісти
Останні новини
Луцький мандрівник розповів, як поїсти в McDonald's без грошей
13 травень, 2017, 07:51