Депутат Волиньради звинувачує Гунчика у бездіяльності щодо ветсанзаводу в Ковелі

Депутат Волиньради звинувачує Гунчика у бездіяльності щодо ветсанзаводу в Ковелі
Депутат Волинської обласної ради Василь Столяр вважає, що голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик протягом місяця «нічого не зробив», аби добитися виділення земель на території Поворського полігону для захоронення відходів із Ковельського ветсанзаводу.

Про це йшлося в ефірі ток-шоу Протилежний Погляд LIVE на телеканалі «Нова Волинь», пише «Конкурент».

Як розповів Столяр, Волинська обласна рада написала звернення в Кабінет Міністрів з проханням вирішити ситуацію, яка скалась навколо філії ДП «Укрветсанзавод» у Ковелі, зокрема виділити ділянку на території Поворського авіаційного полігону. Відтоді пройшов майже місяць, але нічого так і не змінилось.

Василь Столяр вважає, що у цьому винний і губернатор Волині Володимир Гунчик, який не докладає жодних зусиль для вирішення проблеми.

«Губернатор не може подзвонити Президенту, сказати: «Шановний Президент, у нас біда!» Треба покинути все, не присилати Кубіва (Перший віце-прем'єр-міністр України, – К.), а сказати Полтораку (Міністр оборони України, – К.) виділити ділянку. Все, питання вирішене», – зазначив він.

Тоді б, зауважив Василь Столяр, шукали б спонсора для вивезення рештків, будували б бетонний майданчик і представникам МНС повідомити, що треба за день тут знищити 3 000 тонн сміття.
«Гунчику важко було по прямому телефону зв′язатися з Президентом?.. Він нічого не зробив. Ми прийняли рішення, звернулись до Гунчика, аби він звернувся до Президента, аби ковельській громаді виділили 5 чи 10 га, скільки там потрібно, бо там (на території Поворського полігону, – К.) є 24 тисячі га», – сказав він.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ех вася, вася, не все та просто в цьому житті...
Відповісти
Останні новини
Депутат Волиньради звинувачує Гунчика у бездіяльності щодо ветсанзаводу в Ковелі
13 травень, 2017, 15:45