Свято краси і молодості: луцький виш обрав короля та королеву

Свято краси і молодості: луцький виш обрав короля та королеву
На сцені Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка після низки конкурсів обрали короля та королеву ЛНТУ.

Вечір 12 травня був дуже неспокійним. 7 пар міс та містерів технічного вишу змагалися за королівський титул, пише Таблоїд Волині.

Учасники конкурсу підготували відеопредставлення самих себе, а майбутній переможець завдяки креативній самопрезентації одразу завоював прихильність. У відео хлопці та дівчата говорили про цінності. Виявилося, всі учасники цінують особистий вибір, добро та чесність. Дехто дякував батькам, інші ж розказували про власні досягнення.

А підтримували учасників та додавали запалу ведучі Інна Мархевка та Владислав Зінкевич.

За королівські титули змагалися:
1. Міс та Містер ФОФ - Єлізавета Куц та Дмитро Войтюк
2. Міс та Містер ФБ - Вікторія Михайлова та Віталій Ковальський
3. Міс та Містер ТФ - Олена Сиротенко та Назарій Марчук
4. Міс та Містер ФКНІТ - Марія Троханенко та Владислав Момоток
5. Міс та Містер МБФ - Яна Залеток та Борис Янчук
6. Міс та Містер ФБД - Руслана Реган та Владислав Ільчук
7. Міс та Містер ФЕПЕС - Марія Корпан та Мирослав Савонік.

Між конкурсами глядачів вражали шумом барабанів Garage Drum Show. А збавити напругу допомогли бульбашки та фігури з мильних бульбашок від Art-project.

У наступних конкурсах учасники з'явилися в королівських образах і продемонстрували «родзинки» своїх факультетів. Виїжджали на сцену на тачках, на офісних кріслах і навіть на плечах одногрупників. У конкурсі талантів хтось дивував оригінальними картинами з блискіток, потужними голосами, а хлопці підкупали винахідливістю та баяном.

Міс та містера глядацьких симпатій обирали традиційно, оплесками. Завдяки підтримці своїх факультетів ними стали – Марія Корпан та Мирослав Савонік.

Інтригу перед оголошенням переможців утримував ректор Луцького НТУ Петро Савчук. Він зазначив, що доки він на цій посаді, все буде чесно. Зал у відповідь голосно засміявся.

І ось, урочисто оголошують переможців. Королевою університету судді обрали Єлізавету Куц. Не дивно, адже білі сукні успішного старшого бухгалтера не могли не вразити. А королем став Мирослав Савонік – еколог, який дружить з вазоном і з легкістю виконує хіти Джамали.

Усі учасники отримали цінні призи, серед яких місячні та річні абонементи від мережі «ІнтерАтлетика», двомісячні абонементи від «Plaza», подарункові сертифікати від «Solo», «Urban Planet», стрижки від Іванни Дар та фотосесія від «Фреш».

А відтепер варто стежити за учасниками конкурсу в соцмережах, адже їхнє життя тепер стане більш насиченим і зірковим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію