Ціни і бойкот маршруток: лучани почали частіше їздити тролейбусами

Ціни і бойкот маршруток: лучани почали частіше їздити тролейбусами
Протягом квітня цьогоріч лучани користувалися послугами електротранспортом на 17, 6% частіше, ніж в аналогічний період минулого року.

Про це повідомляє Конкурент.

Директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк розповів, що позитивний ріст до збільшення пасажирів є, причому постійний.

«Ріст простежується ще з 2016 року. Якщо порівняти перший квартал 2016 року і перший квартал 2017 року (коли зміни вартості тарифу не було), то пасажири користувалися послугами електротранспорту активніше уже цього року.

У січні 2017 року в нас був ріст 11,8 %. Якщо порівнювати квітень, коли відбулася зміна тарифу на проїзд, то був ріст +17,6 % порівняно з квітнем 2016 року. Ріст пасажиропотоку був забезпечений завдяки зміні графіку руху у 2016 році; додано два тролейбуси на маршрути № 15 та № 15 а, збільшився контроль виручки та контроль за виконанням графіків. Таким чином помаленьку ріст іде. Але якщо взяти січень, коли ми не були прив'язані до тарифу, ріст також був», – наголосив він.

Нагадаємо також, що ціна за проїзд у тролейбусах збільшилася до двох гривень із 15 лютого 2016 року.

Директор ТзОВ "Санрайз" Юрій Девіцький на запитання про ситуацію з пасажиропотоком на підприємстві відповів, що не може надати таку інформацію.

"Це взагалі конфіденційна інформація щодо пасажиропотоку. Можу сказати, що ситуація з пасажиропотоком трохи змінилася через те, що тролейбуси їздять дешево. Більше сказати не можу, тому що це втручання в господарську діяльність підприємства. А в кращу сторону змінилася ситуація тому, що трохи подорожчав проїзд, але пасажиропотік трохи зменшився. Тим більше на свята, бо люди на свята не їздять. Порівняно з минулим роком на тому фоні теж зменшився", – сказав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
маршрутки для багатих
Відповісти
Яка до біса конфіденційна інформація?! Він податковій теж так каже?
Відповісти
Останні новини
Ціни і бойкот маршруток: лучани почали частіше їздити тролейбусами
13 травень, 2017, 22:30