Майже півсотні волинян - «офіційні» мільйонери

Майже півсотні волинян - «офіційні» мільйонери
На Волині 32 людей протягом 2016 року отримали дохід обсягом на понад мільйон гривень. Загалом же в області минулоріч нарахували 47 офіційних мільйонерів за підсумками декларування за 2015 рік.

Про це інформує прес-служба Державної фіскальної служби у Волинській області.

Найбільша сума доходу, яку вказав у своїй податковій декларації волинянин-мільйонер цього року, - 21,5 мільйона гривень. А загалом волинські мільйонери - декларанти разом відзвітувалися про 126,2 мільйона гривень доходів.

«Декларування доходів – це звична європейська практика. Високі стандарти якості життя в цивілізованих країнах, - це завжди чесно задекларовані доходи і сплачені з них податки. Зробити такий свідомий крок спершу повинні найбагатші, тоді запровадження практики декларування доходів усіма громадянами отримає не лише схвалення загалу, а й матиме вагомий фінансовий ефект для бюджету. Наразі щиро дякую всім волинським декларантам, котрі, задекларувавши доходи, зробили свій індивідуальний внесок в добробут країни», - зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як повідомила керівник волинських фіскалів, протягом кампанії декларування доходів на Волині податкові декларації про майновий стан і доходи подали 6002 громадян. Волиняни задекларували 490,5 мільйона гривень доходів за 2016 рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.