«Не буде тут ваших цеє-во»: У Луцьку в студентів хочуть забрати кімнату для велосипедів

«Не буде тут ваших цеє-во»: У Луцьку в студентів хочуть забрати кімнату для велосипедів
У гуртожитку №6 Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки в студентів хочуть забрати кімнату для зберігання велосипедів.

Про це в Facebook пише журналістка Міла Роспопа.

"Коли студентам гуртожитку №6 сказали, що після кількох років їхніх безплідних намагань зберігати в гуртожитку веліки, нарешті знайшлася кімната для їхніх двоколісних, щастю і радості студентів не було меж".

"Треба було всього поприбирати там і побілити стіни вапном - і все!"

"Коли студентка гуртожитку №6 нарешті пішла білити та прибирати, передчуваючи швидкий перехід на екологічний, здоровий транспорт, щось пішло не так... До невеличкої кімнатки прийшов чоловік з вусами і категорично заявив (цитую): "Не буде тут ваших цеє-во". Справа в тому, що квартира чоловіка (кімната у "сімейній" частині гуртожитку) межує із маленькою кімнаткою для наших двоколісних. Саме тому чоловік з вусами хоче зробити там окремий вхід у свої "володіння". Аргументи про те, що студентські ініціативи, спрямовані на розвиток чогось корисного, треба підтримувати, чоловік з вусами відмовився слухати".

"Натомість обіцяв звільнити всіх і вся, нарікав на те, що "сильно абразовані" ми тут, "соплячка", "та вас тут всіх позвільняють", і далі в тому ж дусі. Чоловік з вусами, як справжній ЧОЛОВІК З ВУСАМИ, не втомлювався повторювати, що не буде тут наших цеє-во, і сказав, що вони тут не постоять (що в контексті розмови звучало майже як погроза)".

"Радив ставити наші цеє-во у підвалі, чи ще десь інде. Коли студентка гуртожитку №6 порадила йому звернутися з цими питаннями до коменданта і попросила не заважати їй працювати, чоловік з вусами намагався закрити двері у маленьку темну кімнатку, щоб налякати студентку... Вийшло приблизно як у відомому фільмі "Дуже погана вчителька", де великий сусід Камерон Діаз намагався залякати укладача завдань до державних іспитів".

"Закінчився гнівний монолог чоловіка з вусами словами, які вже неодноразово були цитовані в цьому тексті. І так завжди: коли ти хочеш зробити щось важливе, і віриш, що це правильно, завжди знайдеься той хто вставить палки в колеса, навіть якщо самих коліс ще немає... Чому, для того, щоб покращити наш простір, треба пройти стільки перепон?!"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Славка Іванівна нехай розкаже скільки там лівих людей живе які взагалі не мають відношення до університету. Те ж саме стосується цих безкінечних сімейників, які кожного року кімнату за кімнатою віджимають там, де мусили би жити студенти. А потім ситуація кожного року - немає місць для першокурсників
Відповісти
Хлопці-студенти ви тому дядькові за "цєє-во"вуса пообщипуйте
Відповісти
Взагалі, враження від адміністрації гуртожитка жахливі
так, чистоту вони підтримують
Але..
Кожних півроку, що я там був - збирали "гроші на ремонт", якого звісно ж не відбувалося, і суми були пристойні. Тобто проблема з корупцією є серйозною.
По-друге, дуже часто була відсутня гаряча вода та опалення, при тому що у гуртожитку стоїть власна міні котельня, тому подача води і опалення могла би бути цілодобовою. А на цьому завжди економили
Жахливі плити для приготування їжі. На яких, в кращому випадку працювало 2 камфорки на 4 кімнати. Гріли вони звичайно ж за таким принципом - поставив чайник, пішов, зайнявся своїми справами, через півгодини можна забирати. Це особливо "радувало" за відсутності гарячої води. Знову ж таки, швидко розігріти їжу було складно.
Це можна було б частково компенсувати встановленням у кімнаті мікрохвильовки, але коли мене на вахті з нею побачили, відправили до комендата, яка буквально сказала "в гуртожиток ти її не занесеш, інакше я викину її з вікна"
також, знайома проблема щодо незрозумілої позиції до велосипедів. Ще рік тому, адміністрація гуртожитку ставилася до нього, як до розміщення чогось нереального, типу як наркопритон відкрити. взагалі без аргументації, просто забороняюли.
і таке інше, але чисто в гуртожитку було, це так.
Відповісти
Останні новини
«Не буде тут ваших цеє-во»: У Луцьку в студентів хочуть забрати кімнату для велосипедів
15 травень, 2017, 08:49