Справа сміття з ветсанзаводу: суд підтримав прохання слідства

Справа сміття з ветсанзаводу: суд підтримав прохання слідства
Ковельський міськрайонний суд задовольнив кілька клопотань слідства щодо надання дозволу до документів, які стосуються вивезення відходів з місцевої філії ДП «Укрветсанзавод».

Про це повідомляє Район. Ковель.

Поліція розслідує за зверненням мешканців скандальну ситуацію, коли в ніч з 4 на 5 травня в урочищі «Тища» неподалік села Поворськ невстановлені особи викинули із близько 15 вантажних автомобілів відходи тваринного походження, чим спричинили забруднення земель.

Під час досудового розслідування встановлено, що вивезення відходів з Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» організували представники органів місцевого самоврядування спільно з працівниками Держпродспоживслужби.

Згідно з актом перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства від 5 травня Державної екологічної інспекції у Волинській області, площа засмічення місцевості рештками тваринного походження на відкритий ґрунт біля села Заячівка в урочищі «Тища» – 0,03 га.

Під час досудового розслідування виникла необхідність у вилученні оригіналів всіх документів, які стосуються вивезення відходів до урочища «Тища» та зберігаються у ТзОВ «Птахокомплекс «Губин», Головному управлінні Держпродспоживслужби у Волинській області та підрозділах Ковельської міської ради.

Слідчий суддя Олена Восковська клопотання поліції задовольнила повністю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Справа сміття з ветсанзаводу: суд підтримав прохання слідства
15 травень, 2017, 12:41