У Луцьку на жінку завели кримінал через крадіжку одягу

У Луцьку на жінку завели кримінал через крадіжку одягу
У Луцьку судили молоду жінку, яка намагалась обікрасти магазин «Reserved», розташований у ТЦ «ПортCity».

Як йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду, розміщеного в Єдиному реєстрі судових справ, інцидент трапився 4 березня цього року близько 21:00, - пише Волинське агентство розслідувань.

Зокрема, жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зайшла в приміщенні магазину «Reserved» і намагалась при виході поцупити товар. Так, вона приміряла жіночу куртку, чоловічий светр та 3 чоловічі теніски загальною вартістю близько 900 гривень.

Вибравши речі, жінка зайшла в примірочну кабінку, після чого попередньо знявши магнітні кліпси, одягнула чоловічий светр та три теніски під свій одяг. А жіночу куртку вона поклала в сумку. У такий спосіб вона вирішила поцупити товар з магазину. Проте її помітили працівники магазину «Reserved», які запідозрили крадіжку. Тож до того, як крадійка встигла вийти з магазину, її затримали.

Спочатку жінка усе заперечувала, та, зрештою, зізналась у всьому і повернула товар. Тим не менше — на неї завели кримінал. В суді жінка розкаялась і запропонувала власникам мережі магазинів одягу «Reserved» затвердити мирову угоду. Тож крадійка обійшлася штрафом у розмірі 850 гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку на жінку завели кримінал через крадіжку одягу
15 травень, 2017, 13:03