У реабілітаційному центрі Луцька можуть встановити зовнішній ліфт

У реабілітаційному центрі Луцька можуть встановити зовнішній ліфт
У комунальному закладі «Луцький навчально-реабілітаційний центр» можуть встановити зовнішній ліфт для дітей з обмеженими можливостями.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови у понеділок, 15 травня.

Начальник управління освіти Зіновія Лещенко розповіла, що документація щодо встановлення зовнішнього ліфта в реабілітаційному центрі уже готова. За її словами,немає лишень одного документу для встановлення ліфта. Зокрема сертифікат на встановлення уже готовий, потрібно присвоїти кадастровий номер.

Лещенко заявила, що на встановлення ліфта потрібно близько 2 мільйонів гривень. Начальник управління запевнила, що для забезпечення рівних умов доступу до освіти дітей з обмеженими можливостями, дирекція школи перенесе для трьох дітей заняття із третього поверху на перший. До слова, діти навчаються в центрі через день, решту занять проводять на дому.

«В понеділок дирекція центру створила умови, щоб ці діти мали доступ до навчання, до поки документи з встановлення ліфта приведуть у порядок», - додала Лещенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У реабілітаційному центрі Луцька можуть встановити зовнішній ліфт
15 травень, 2017, 13:08