Міліція хоче більше грошей

Міліція хоче більше грошей
Після кривавого пограбування «Приватбанку» в Донецьку, коли вбили п'ятеро людей, міліція запропонувала взяти під свою охорону всі банківські відділення країни - при цьому присутність озброєних правоохоронців має бути обов'язковою.

Про це інформує Gazeta.ua.

Ці послуги коштуватимуть грошей. Їх заплатять комерційні банки. Якщо врахувати, що в Україні десятки тисяч банківських відділень, то мова йде про сотні мільйонів гривень щомісяця. А банки закладуть ці витрати в ціну свого товару - банківських послуг. Тобто, за міліціонерів з автоматами платитимуть клієнти - ми з вами.

Але ми це вже робимо своїми податками. Із них бюджет-2012 виділяє міліції майже 16 мільярдів гривень. Виходить, цього замало.

Як пише журналіст Сергій Шевчук, за бажанням МВС охороняти банки криється приблизно таке повідомлення: «Громадяни! Ми проїдаємо ваші гроші. Нам їх мало. Ми не можемо попередити грабежі, не можемо працювати з агентурою, не можемо знайти злочинців. Нам треба більше міліціонерів, більше пістолетів, більше машин, вищі зарплати. Ми поставимо охоронця біля кожної каси і під'їзду. На це нам треба від вас більше грошей. Ви будете платити, хочете чи ні. Але те, що у вас буде безпека - не гарантуємо».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.