Треба «автографи» 3 чиновників, аби дату зарплату шахтарям

Треба «автографи» 3 чиновників, аби дату зарплату шахтарям
Для того, аби зарплати працівникам шахти №1 у Нововолинську прийшли, проведені всі операції. Залишилося поставити три підписи в Мінфіні.

Про це пише Буг з посиланням на голову МО НПГУ Анатолія Мухомеджанова.
.
Наразі на шахті чимало боргів – 3,6 мільйона гривень із зарплати, півтора мільйона гривень за електроносії та близько 50 тисяч гривень за водопостачання. Представники шахти втомилися чекати 15 травня вирушають в Київ для обговорення гострих проблем в міністерстві.

«Мене повідомили, що гроші знаходяться в Мінфіні, і залишилося поставити три підписи: міністра фінансів, його заступника і ще один в антикорупційному департаменті. У будь-якому випадку гірники поїдуть в Київ, тому що питання невиплати заробітної плати актуальне. Йдуть перемовини з працівниками шахти №10, щоб долучилися до поїздки», – відзначив Анатолій Мухомеджанов.

Вугільники десятої шахти готові відстоювати власну позицію щодо виділення фінансів на розвиток копальні, адже гроші з держбюджету традиційно приходять в кінці року, відтак, їх не встигають освоїти. Заступник голови МО НПГУ Павло Лазаренко розповів, що через невчасну виплату зарплати гірникам шахти №1 ОДПІ нараховує штрафні санкції та пеню за кожен прострочений день несплати ЄСВ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Треба «автографи» 3 чиновників, аби дату зарплату шахтарям
15 травень, 2017, 14:38