Луцький «ФІОЛЕТ» презентував свій новий кліп. ВІДЕО

Луцький «ФІОЛЕТ» презентував свій новий кліп. ВІДЕО
Луцький гурт Фіолет презентував в інтернеті свій новий кліп на пісню «Долоні».

Прем’єра роботи відбулась 10 листопада на всеукраїнському музичному телеканалі А-ONE.

Режисером кліпу є Андрій Приймаченко. Вокаліст гурту Сергій Мартинюк розповів, що кліп зняли ще на початку літа, втім прем’єру вирішили відтягнути до презентації альбому Rock'n'love. Кліп знімали у Києві та аеропорті Крупа під Луцьком.

Нагадаємо, що нині гурт гастролює Україною в підтримку свого нового альбому. Найближчі концерти: 22 листопада - Мінськ, 25 листопада - Київ. Завершиться тур у рідному Луцьку 1 грудня концертом у клубі Майдан.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро посадим этого "солиста" как Макарука и будет "спиваты" в местах не столь отдалённых!
Сначала надо учиться вести себя в обществе, а потом хвататься за микрофон и всем рассказывать какой ты евро интегратор...
Это просто босяки которые возомнили себя Прометеями.
Відповісти
Щось ніяк не можу зрозуміти їхнє мистецтво.Ніби й непогано,але чогось бракує.Гітарист класний.А барабанщик бухарик.Майже щодня бачу як не з пиво в барі то зі стограмами.Ну,кожен сам собі лікар.
Відповісти
мистецтво?? :))))) Низькопробна попса.
Відповісти
скоро ми заборонимо комуністичну ідеологію і проведемо люстрацію!!! і совість волині заткнетьсч навіки!
Відповісти
Ойой)) Як не комуняки так ще якісь підроси)) Попса-двакалєса))) Поки ви тут собі вправляєтесь в зловоізліяніях, Колос мутить двіжуху) Якісну, цікаву і фірмову)

Exaboto, те шо ти закомплексований чудачок з претензіями на шось там, всі давно просікли)) Кури кальян, поц. Може попустить))
Відповісти
поц це той, хто герой в неті таке говорити, бо в реалі зуби лікував би :)).
Відповісти
Я так розумію, в реалі зустрівши представника гурту "Фіолет", Ви обов'язково йому скажете "низькопробна попса". А зустрічаючи священиків, завжди їм пояснюєте, чому вони - жирні наглі брехуни і мракобєси. І в інтерннеті критику пишете тільки як виняток. Кажу так, оскільки Ваші коментарі переконують мене в тому, що Ви - прямолінійний, сміливий і суспільно активний індивід. Ви явно не той, про кого кажуть: "сцикло і пиздун". Дуже Вас прошу: продемонструйте усім Вашим недоброзичливцям, який ви правдоруб в реалі. От наприклад: кому ви врубали правду матку просто в очі на цьому тижні? Впевнений, список буде не менше з десяти пунктів.
Відповісти
"Дуже Вас прошу: продемонструйте усім Вашим недоброзичливцям, який ви правдоруб в реалі." - так Ви розумієте, що в реалі мені в очі ніхто не говорит що я поц :))). Інтеренет показує наскільки лицемірним є наше суспільство :((.
Відповісти
оставь свои координаты вот тогда будешь писать, что типа ты и в жизни правдоруб.
Жду...
Відповісти
Не говорять, я розумію. Поци. Але Ви! Я ж кажу: ви ж то точно Не боїтеся кадилом по їб.....лу получити від якогось попа, коли В РЕАЛІ обізвете його тими словами, на які він, безумовно, заслуговує!!! Ви ж їх не за те обзиваєте, що вони Вас зачіпають в інтернеті... Розумієте, про що я?
Відповісти
хах))) як гамнюка.
Відповісти
Повылазили лузеры, самый известный из которых Шура Кононович. Были по жизни никем, так и остались в свои 30 с лишним лет. Одна для них отдушина- интернет :)
Відповісти
Черненко, у меня есть для тебя вакансия посудомойки
Відповісти
Совість Волині, для чого ти живеш на цьому світі??? ти такий печальний персонаж в цьому суспільстві...
Відповісти
Exaboto, а ти музичний геній, напевно, розбираєшся в музиці. Тільки де ж твоя фірма, покажи що таке не попса. Все слова та слова... ну срати ти як мінімум вмієш, браво))))
Відповісти
Останні новини
Луцький «ФІОЛЕТ» презентував свій новий кліп. ВІДЕО
16 листопад, 2012, 18:20