Луцьку «Волинь» пошкодували і дали відстрочку

Луцьку «Волинь» пошкодували і дали відстрочку
Луцькій "Волині" Федерація футболу України (ФФУ) дала відстрочку до 17 травня вирішити всі проблеми з ліцензуванням на наступний сезон

Таке рішення прийняв атестаційний комітет ФФУ, який вирішує питання ліцензування учасників чемпіонату, - повідомляє Sport Arena.

Відзначається, що Волинь пообіцяла заплатити своєму екс-футболістові Саші Стевічу, через борг перед яким вона позбулася шести очок. Луцький клуб нібито пояснив невиконання своїх зобов'язань технічними причинами.

Минулого тижня Українська Прем'єр-ліга (УПЛ) позбавила "Волинь" шести очок через борг перед колишнім гравцем, внаслідок чого клуб позбувся навіть теоретичних шансів залишитися в головному дивізіоні країни.

Повідомлялося, що УПЛ отримала листа від ФІФА із вказівкою зняти з Волині шість очок, якщо та не виплатить борг колишньому гравцеві команди Саші Стевічу, який дав клубу час на його виплату до 10 травня 2017 року.

На поточний момент Волинь з 7 очками займає останнє місце в турнірній таблиці і вже втратила надій залишитися в Прем'єр-лізі на майбутній сезон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьку «Волинь» пошкодували і дали відстрочку
15 травень, 2017, 21:00