У Коломиї посеред дня обвалилася частина коледжу

У Коломиї посеред дня обвалилася частина коледжу
У Коломиї обвалилася частина будівлі економіко-правового коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.

Обвал стався близько 14 години, повідомляє "Дзеркало Коломиї".

У спільноті "Моя Коломия" опублікували відео, зняте студентами коледжу. На кадрах видно обвалену стіну, хмари пилу та другий обвал, ще сильніший. Під час обвалу частини будівлі коледжу ніхто не постраждав.

"Почалося все з того, що на першому поверсі у їдальні був шум і почали відставати панелі. Ми подумали, що це бігають щури… Це сталося за годину до обвалу.

Потім почався навчальний процес. Раптом в аудиторію забігає студент і каже, щоб всі негайно виходили, почалася евакуація. Студенти залишили свої речі і ми швидко вийшли. Це було за 15-20 хвилин до обвалу.

Десь протягом 10 хвилин будівля просто обсипалася. Коли я виходила, то на першому поверсі панелі складалися, як книжка. Мабуть, просів фундамент і під вагою 2, 3, 4 поверхів воно все обвалилося", – повідомила очевидець, викладачка коледжу Валентина Гаврилова.

"Я сиділа в себе в кабінеті і почула, як одна зі студенток сказала, що тріснула стіна. Ми вийшли просто подивитися, а потім повернулися по свої речі. І як поверталися моментально зрушилася стіна, ми вже не змогли вийти з приміщення. Директор виламав задні двері і лише тоді ми вибігли з приміщення. Ми чудом залишилися живі. Дехто навіть не встиг забрати свої речі…", – розповіла секретарка директора коледжу Надія Зеленюк.

Як повідомляли, у терміновому порядку були евакуйовані учні та персонал. Постраждалих у результаті події немає.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Коломиї посеред дня обвалилася частина коледжу
15 травень, 2017, 17:27