Комунальники зруйнували паркан у центрі Луцька. ФОТО

Комунальники зруйнували паркан у центрі Луцька. ФОТО
Працівники, які виконують реконструкцію вулиці Горького у Луцьку, збили приватний паркан і хотіли накивати п'ятами.

Про це розповів власник паркану, мешканець вулиці Андрій Булига.

За його словами, інцидент трапився 13 листопада поряд із будинком №20, де проживає Андрій. Вдень він вийшов у місто у справах. А коли повернувся додому, побачив розвалений паркан.

Його дружина саме перебувала вдома, коли це трапилося. Як розповів Булига, дружина почула шум за вікном, тому вибігла на вулицю. Вона побачила, що її паркан розвалений, а працівники, які укладали бордюри, відходили з цього місця. Вона відразу ж зробила фотографії зруйнованого паркану.

Коли чоловік вернувся додому, все ж вдалося знайти винуватців. За його словами, це були працівники "Луцькавтодору", які замінювали старі бордюри на нові. Вони погодилися відремонтувати паркан за власний кошт.

Через три дні паркан уже був заново змурований. Чоловік розповів, що про якість відновлення поки рано говорити. Мовляв, треба почекати, поки все висохне і чи не будуть затирати двері.

Андрій Булига зазначив, що мешканці вулиці Горького постійно нарікають на ремонтні роботи в колишньому Будинку побуту та на вулиці загалом.

"Вони працюють навіть у вихідні. З 8 ранку вже чути стукіт. Крім того, є багато пилюки. Найбільша проблема в культурі поведінки працівників. Бо якби мешканців хоч елементарно повідомили про роботи чи про заміну бордюрів, люди б якось приготувалися, і це не створювало б великих незручностей", - зазначив мешканець.

Він розповів, що будівельники геть не зважають на жителів вулиці. Коли перекладали бордюри, то перерили виїзд із двору, в якому знаходилися автомобілі. А на претензії до себе часто відповідають лайкою.
Акуратний колись паркан не витримав натиску комунальників, які ремонтували дорогу
Акуратний колись паркан не витримав натиску комунальників, які ремонтували дорогу
А так виглядає відбудований паркан
А так виглядає відбудований паркан

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
подякуйте романюку, за ваше щасливе сьогодення, буратіно вилізло фактично на тротуар і нічого, це ж його діти там...
Відповісти
А до чого тут Романюк. Так цікаві в нас люди спочатку понабудовують, що їм заманеться без жодних погоджнь і дозволів, а потім ще й жаліються.
Відповісти
Залепків понабирали на роботу, добре що будинок не розвалив!
Відповісти
вася, мы тебя ждем...:)
Відповісти
Наші люли як завжди - що б не робили, всерівно не так. Ця вулиця Горького то було якесь страхоття. Вулицю ремонтують - погано, бо шумлять, роблять з ранку до вечора - теж погано. А що, краще щоб робили по дві години в день і розтягнули роботу на рік? З фото видно, що роблять якісно - нові бордюри, понижені заїзди до будинків. То ж потерпіть трохи, і вам же ж буде зручніше і краще.
Відповісти
Справа не в паркані чи бордюрах, хоча зняли старі з каменю, а стелять крихкі, які тільки на перший погляд гарні. А в тому, що коли десь проводяться ремонтно-будівельні роботи, то для всіх мешканців, це просто стихійне лихо і це для всіх норма і всі до цього звикли!? Чому в суботу зранку люди мають чути гупання відбійників і лайку монтажника? І чому коли на дворі +35, то не можна відкрити вікно, бо все в пилюці? Чому в нас завжди аврал? Мабуть все ж таки треба підіймати культуру виконання робіт і враховувати, що крім строків і планів поряд живуть маленькі діти, пенсіонери і звичайні люди, які хочуть хоч вдома знайти тишу і спокій. І чому всі мають безмежно бути вдячні владі, за роботу, яку вона і так зобов"язана робити!?
Відповісти
Це не новина,що коли комунальники щось роблять, то роблять аби як і ми ще маємо дякувати за це? І чи не за кошти мешканців вони це роблять?.....
Відповісти
Якщо ж це все робиться для людей, то чому ж ніхто не поцікавився думкою тих самих людей? Чому ніхто не врахував думку господаря авто, якому заблокували виїзд? Чому не поцікавились чи є маленькі дітки, щоб зберегти можливість виїзду їх калясочок з під"їзду? Чому не врахували можливість виходу з дому стареньких пенсіонерів та інвалідів?... Чи всім жителям тепер потрібно сидіти замкнутими в квартирах, бо кладуть бордюри? Тим більше, що будинки по вул.Горького не великі (на один під"їзд). Невже не можна було хоча б проінформувати? Невже не можна робити все частинами і не блокувати весь виїзд з під"їзду? Доречі о 23годині вимикається вуличний ліхтар, а рови залишаються не загородженими... І може бути як з тим парканом, хтось впаде, скалічиться, тоді і будуть розбиратися. Живемо за принципом " Гром не грянет - Иван не перекрестится" Може досить? ...
Відповісти
для людей, кажете все робиться. от "Будинок побуту" був для людей, а тепер? ще один палац для чиновників!!!
Відповісти
Ви всі молодці, що душа болить, за місто за людей, а от цікаво чи за парковки для авто хтось подумав? бо враховуючи що за служби знаходимуться в тому домі, то людей буде - чорно. а вуличка маленька, тісненька, центр одним словом. от тоді і буде, як писала та дівчина - "гром" :((
Відповісти
за кордоном це вже давно пройшли, є закон щодо часу робіт і норм шумності-димності і т.п. в німців наприклад якщо у вас ввечері працюватиме пралка-автомат, сусід пожаліється і вас накажуть. всі це знають і дотримуються, ніхто не ображається і лозунг типу - "це ж для вас, для людей" не пройдет, бо всі розуміють що це підміна понять. а якщо проводять якісь роботи на дорозі чи біля, то стільки понаставляють блималок, плакатів і попереджень що мало не покажеться. Так що вчитись можна бо є в кого, було б бажання !
Відповісти
краще б дитячий садочок зробили! коли всі діючі закривали - продавали, казали - ті що є на всіх жителів району хватить, ми порахували. НЕ ХВАТАЄ!!! банків хватає, барів хватає, аптек теж, табличок держ установ - одна на одній. Таке враження, що діток меншає, а чиновників більшає! ... хоча мабуть так і є :(
Відповісти
О-о, це точно! Не те що садочка, навіть дитячого майданчика немає. Раніше хоч вуличка була тихою, поки влада на неї не претендувала. А тепер ще й страшно буде випускати дитя з хати, бо виходить з під"їзду і потрапляє прямо під колеса, на активну проїздну дорогу. Страшно подумати, що тут буде робитися, коли ВОНИ в"їдуть.
Відповісти
Якби не паркан, то автоATLAS збив би дерев"яного стовба, який за кілька см від паркану: залишив би вулицю без світла, розбив би вікно в квартиру, де живуть дітки ( а на вулиці 1-2 градуси). Страшно подумати. Та й взагалі диву дивуєшся: стоїть п"ятеро роботяг, руки в карманах і ніхто не зміг подивитися куди їх машина їде?
Відповісти
часто приходится бывать на Горького по работе, улица как улица - не хуже других и не лучше( кто-то написал ужас - видно с центральных не съезжал давно :) ), а вот заезд сделали неразумно - нужно объезжать около рынка, а там всегда толкучка, сфетофор для движения налево неудобный, люди с базара под колеса бросаются, торговля на асфальте, попрошайки, вообщем полный набор. Вот и все с ул.Богдана Хмельницкого рвут под знак. А что делать? Причем не только частники но гос машины прут. Неудобно жутко! Гайцы только засады делают и гоняют с мигалками, а ведь проще сделать односторонку от почты что бы заезд наверх был открыт. И все. Но кто ж хочет напрягаться! И еще вопрос, а где будут ставить машины люди, когда откроют эту контору? Там и сейчас, мягко говоря, тесновато. Не завидую людям что там живут!
Відповісти
))))))))) а-то,зроблять ВОНИ вам. А за ким же тоді ГАЇшніки будуть ганятися, якщо ВОНИ зроблять нормальний заїзд? ВОНИ доведуть мешканців до крапки кіпіння і почнуть страйк, щоб спастися від нашестя автівок, які і так вже блокують своїм паркуванням газони і тротуари.
Відповісти
Безвідповідальність - це дуже серйозна проблема нашої країни. Те що зачепили паркана не головне, помиляються всі погодьтесь, а те яка реакція керівництва, самих працівників. Цікаво чи хоть раз, до жильців того будинку, пролунало просте слово - " вибачте"? А тепер треба подивитись як вони все те відремонтують, чи тяп-ляп зліплять, щоб стояло для виду чи все ж таки зроблять по-людськи, як для себе. Оце, на мою думку, головне у всіх таких історіях. Тому, було б непогано, нашим журналістам не просто фіксувати такі події, а потім повертатись до них ще раз. І люди будуть бачити який реально фінал події і самі волиньпостівці відчуватимуть результати своєї роботи.
Відповісти
Останні новини
Комунальники зруйнували паркан у центрі Луцька. ФОТО
17 листопад, 2012, 14:17