Великі черги на «Ягодині»: що планують зробити аби їх не було

Великі черги на «Ягодині»: що планують зробити аби їх не було
Державна прикордонна служба України вживає усі можливі заходи, аби забезпечити безпеку та комфорт осіб, які перетинають державний кордон.

Зокрема, для зменшення черг постійно відбувається оптимізація контрольних процедур, - інформує Держприкордонслужба України.

Щоб розвантажити ділянки західного кордону, за ініціативою прикордонного відомства запроваджено експеримент з розмежування смуг руху транспорту перед пунктами пропуску «Рава-Руська» та «Краківець».

Він передбачає відокремлення напрямків для транспортних засобів української та іноземної реєстрації, які прямують з України. Незабаром експеримент розпочнеться і перед пунктом пропуску «Ягодин», що дасть змогу суттєво розвантажити українсько-польську ділянку.

Крім того, розроблено нові технологічні принципи контролю. Серед них, принцип однієї зупинки автомобіля, контроль громадян без їх виходу з транспортних засобів, поєднання зон прикордонного та митного контролю, виключення дублювання функцій тощо.

Після апробації вони будуть широко запроваджені в більшості пунктах пропуску, у першу чергу на кордоні з Польщею.

Також у разі виникнення черг прикордонники оперативно вживають заходи за компетенцією, зокрема, виставляються додаткові прикордонні наряди з підтримання режиму та правопорядку, здійснюється перенаправлення потоків до інших пунктів пропуску, за рахунок резервів розгортаються додаткові робочі місця. При цьому на відомчому сайті створено інтерактивну карту з он-лайн інформацією про завантаженість пунктів пропуску.

Також для упорядкування руху транспорту перед пунктами пропуску запроваджено механізм взаємодії з підрозділами Нацполіції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та шо ж там за довбні працюють??? Виокремте в окрему смугу (а краще пункт пропуску) МРГшників - і всі черги пропадуть. Перевірено на практиці минулого літа і на кожні свята. А вони далі велосипед винаходять, оптимізатори, млін...
Відповісти
Це не таможня, а каторга! Вони рішають не відомо що, вдосконалюють і приймають міри - Які в с..аку міри????? Я один з тих з багатьох хто шукає заробітку для існування, бо з нашими зарплатами жити в нашій державі не можливо!!!!!! Їду на роботу: укр таможню(їдемо через Ягодин )пройшли за 20хв, приїхали на польську і тут.....стоїть 9 автобусів а наш 10! Люди маринуються в тих автобусах, на дворі +20.... Пасажири з першого автобуса жалілись, 7годин стоять і навіть з містя не тронулись..... Скажіть будь ласка, невже так має працювати митниця????
Відповісти
Останні новини
Великі черги на «Ягодині»: що планують зробити аби їх не було
16 травень, 2017, 15:25