Почути волинських депутатів: донецька прокуратура завела кримінал

Почути волинських депутатів: донецька прокуратура завела кримінал
Прокуратура Донецької області розслідує кримінальне провадження за фактом силового розгону учасників торговельної блокади.

Про це йдеться у відповіді на звернення Волиньради, - повідомили у прес-службі облради.

Донецька прокуратура за дорученням ГПУ розглянула звернення Волинської облради щодо силового розгону учасників економічної блокади тимчасово окупованих територій окремих районів Донецької та Луганської областей. У цьому зверненні йдеться про потребу в реагуванні на неправомірні дії правоохоронців 13 березня 2017 під час акції протесту в селищі Щербинівка поблизу Торецька на Донеччині.

Прокурор Донецької області Євген Бондаренко повідомив, що «прокуратурою Донецької області 10 квітня 2017 року розпочате досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42017050000000338 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 365 Кримінального кодексу України за фактом перевищення влади працівниками правоохоронних органів під час подій 13 березня із протестувальниками».

«Доводи, викладені у вказаному рішенні Волинської обласної ради, будуть ретельно перевірені слідчим шляхом під час здійснення досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні», - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Почути волинських депутатів: донецька прокуратура завела кримінал
17 травень, 2017, 16:45