У Луцьку поховали мотоцикліста, який потрапив в аварію на Львівській

У Луцьку поховали мотоцикліста, який потрапив в аварію на Львівській
Байкера Романа Кушніра, який загинув внаслідок ДТП у Луцьку, сьогодні, 17 травня, провели в останню путь.

Рідні та друзі, які зібралися на похорон, розповідають, що загиблий був людиною щирою та доброю, а на мотоциклі завжди їздив обережно, - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, трагічна аварія трапилася 15-го травня на вулиці Львівській.

Панахиду за загиблим лучанином відслужили у костелі святих Петра і Павла в Луцьку.

Леонід, який прийшов провести в останню путь загиблого товариша, з сумом пригадує ту моторошну аварію, свідком якої він був.

«Я був очевидцем тієї страшної ДТП, я якраз їхав за Романом і все бачив на власні очі. Рухалися ми не з великою швидкістю, а із повороту жінка різко вивернула кермо та вилетіла автівкою просто перед нами, відповідно, перекрила йому дорогу й не залишила жодного вибору. Так усе й відбулося… Мотоцикл накрив Романа, стан у нього був дуже важким. Мені більше пощастило, я їхав позаду метрів за 20, тому мав можливість загальмувати. Я бачу, що в нас по місту автомобілісти часто ігнорують правила дорожнього руху. Навіть після цього випадку, я бачив, як вчора легковик вискочив перед маршруткою так само раптово, як і того разу. Це трапляється щодня, і ці люди наражають на небезпеку не лише себе, а й інших учасників дорожнього руху. Я знайомий з байкерами з різних країн і скажу, що цей рух навпаки пропагує дотримання правил на дорозі, адже на мотоциклах ми більше уразливі», - розповідає Леонід.

Байкер Олександр, пригадує, що Роман був одним із тих, хто любив тиху їзду.

«Познайомився з ним два роки тому. Я його навчив їздити на мотоциклі, першого «залізного коня» допомагав вибирати. І що найприкріше, Роман був обережним водієм, ніколи в перед не рвався, любив їздити спокійно, тихо. І так от вийшло, що одного із найобережніших спіткала гірка доля. Це була дуже хороша та позитивна людина. Він завжди був веселим та відповідальним. Роман мав багато друзів, часто допомагав тим, хто того потребував. Це для нас важка втрата», - розповідає чоловік.

Романа Кушніра, 1983-го року народження, поховали на міському кладовищі у Гаразджі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оті байкери, що казали про дотримання ПДР, теж свого "коня" на двох останніх фото заперли на "газон"?
Відповісти
За останні років 10 - я ще не бачив "байкера" який би дотримувався правил. Я впевнений, що у половини з них і посвідчень водія немає... Буквально сьогодні на вул. Набережній водій мотоциклу не давав себе обігнати: виляв перед автомобілем то в лівій то в правій полосі аж до світлофору на Яровиці.
Відповісти
Про що цей Леонід''меле'' яке вони їхали повільно ви про ,що?!. Якби ж вони їхали повільно, як це потрібно по правилам пдр, то такої вм'ятини в машині явно, що не було б)
Так же водії і мотоциклісти та Ви всі порушуєте правила!
Хто наражає на небезпеку водії? Та це ви хто їздить на байка і т.д це, як раз ви наражаєте на небезпеку що себе ,що водіїв машин. Не раз усі ми (людини) бачимо, як ви нарушуєте правила.
Відповісти
Мабуть кожен бачив з якою "невеликою"швидкістю їздять хлопці на таких моциках!!!!!Хай не розказує!!!!!!І свідки ДТП розказували,що вони не їхали,а "летіли"...Жаль хлопця((((
Відповісти
Останні новини
У Луцьку поховали мотоцикліста, який потрапив в аварію на Львівській
17 травень, 2017, 17:03