Незвичайне дійство в Луцьку: кава упереміш зі співами та театром

Незвичайне дійство в Луцьку: кава упереміш зі співами та театром
У Луцьку відбулася мистецька імпреза, під час якої презентували музично-літературну композицію під егідою всесвітньо відомого напою – кави.

Театральна постановка студентів факультету філології та журналістики поєдналася з піснями гурту «Humble Marry» сьогодні, 17 травня.

На початку глядачі спостерігали за тим, як бармен майстерно готує каву, а офіціанти витончено подавали її в додаток із цукерками.

Дійство містило у собі музичний мікс з невеличких сценок. За кожним столиком актори розмовляли і польською, і українською мовами. Активну участь взяли спудеї мабуть майже усіх спеціальностей Лесиного вишу.

Цікаво, що головною ниткою заходу була кава, котра пов'язала любов до смачного слова, музики, терпкого шоколаду та, звісно ж, справжнього кохання.

«Я вийду заміж за банку кави і буду бадьорою та щасливою», - сказала одна із акторок.

Впродовж театралізованої кав'ярні, вихованці полоністики, зокрема гурт «Humble Marry», виконав композиції під гітару. Тим самим додаючи акустичних ноток. Також звучали кавери на народні та сучасні українські пісні: «Гей, соколи», «Місяць на небі, зіроньки сяють», «Старі фотографії», «Така, як ти».

Невимовної колоритності набула історія закоханої пари. Дівчина перевтілилася у вибагливу українську панянку, яка любить тільки вишуканий кавовий напій. Вона й не з проста навідалася до кав'ярні, делікатно натякаючи на симпатію до молодого поляка – Віктора Рибарчука. «В мене тут ще справи», - каже кокетка Катерина Байгота.

Насамкінець увесь акторський склад виконав пісню «Старі фотографії» гурту «Скрябін».

Опісля культурно-мистецького свята поділився враженнями декан філологічного факультету Юрій Громик: «Так багато вишуканої поезії в поєднанні з інтимною музикою, і неповторним ароматом в цій аудиторії, мабуть, ще не було».

Серед поважних гостей був Генеральний консул Республіки Польща у Луцьку - Вєслав Мазур, який вперше завітав на факультет філології та журналістики.

«Неважливо якою мовою ми говоримо. Головне, що нас об'єднує любов до життя», - підсумував студент Олександр Остапик.




ТЕКСТ – Катерина ЛАЩУК
ФОТО – Вікторія ТАБАЧУК


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Незвичайне дійство в Луцьку: кава упереміш зі співами та театром
17 травень, 2017, 20:50