Перевізники вигадали, як уникнути зважування фур на дорогах

Перевізники вигадали, як уникнути зважування фур на дорогах
На Волині перевізники користуються графіком роботи Укртрансбезпеки, аби уникнути зважування фур.

Про це йшлося під час наради щодо ремонту, обслуговування та утримання доріг місцевого та державного значення під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Степанцова, - повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

Задля збереження відремонтованої дороги Львів-Луцьк працює пересувний габаритно-ваговий комплекс у селах Терешківці та Гірка-Полонка (почергово). Працівники управління Укртрансбезпеки у Волинській області чергують 6 днів на тиждень лише у світлу пору дня. Як наслідок, недобросовісні перевізники користуються цим і, перечікуючи пост зважування, продовжують рух вночі.

Окрім того, триває підписання меморандумів щодо відповідальності вантажовідправників та перевізників. Нині вже підписано 24 таких документи. Тому незабаром, у зв’язку із наближенням літнього періоду, відбудеться нарада за участі представників контролюючих органів влади, підприємців та громадськості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба чергувати цілодобово.
а при виявленні перевантаження - встановити штраф на 1 раз 1000 дол, на 2 раз 5000 дол, а на третій кофісковувати авто в дохід держави разом із вантажем.
тоді будуть боятися.
Відповісти
Як не дивно, але дорога уже знищена. Фури зробили свою справу: на полотні дорого уже є колії. Це значить, що основа асфальту уже проломана. Зараз за літо і осінь туди потрапить вода. Взимку вона замерзне. Внаслідок розширення замерзлої води - асфальт розкришеться а весною - він зійде разом зі снігом. І тоді знову є причина вкрасти гроші. І знову перевізники голосніше всіх будуть кричати "Де дороги".
Відповісти
Останні новини
Перевізники вигадали, як уникнути зважування фур на дорогах
18 травень, 2017, 08:00