В ЄС назвали мінімальну суму для перетину кордону по «безвізу»

В ЄС назвали мінімальну суму для перетину кордону по «безвізу»
В Україні діє сайт інформаційної кампанії «Подорожуй відповідально» спрямована на інформування громадян про негативні наслідки свідомого чи несвідомого порушення правил як візових, так і безвізових подорожей і перебування в ЄС.

Партнерами проекту є регіональні організації та представники регіональних ЗМІ з Волинської, Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької та Тернопільської областей.

В Євросоюзі розповіли, скільки українці повинні мати мінімум грошей при безвізовому перетині кордону.

нагадаємо, що вчора, 17 травня, в Страсбурзі було підписано угоду про безвіз України з ЄС. Вже з 11 червня візи українцям для поїздок у Європу не потрібні.

Згідно з нею, найменші вимоги в Угорщині – близько 3,2 євро на день, тоді як у Іспанії найбільші – 71 євро в день, а при собі мати мінімум 637 євро.

Втім, якщо їхати до Бельгії і зупинитися в готелі, то потрібно розраховувати на 95 євро в день. Однак у разі поїздки до конкретних людей необхідна сума значно нижче – 45 євро в день.

Норвегія - 500 норвезьких крон, тобто 1580 грн; Фінляндія - 30 євро в день (880 грн); Швеція - 47 євро в день (1370 грн) Естонія - 86 євро в день (2,5 тис. грн); Латвія - 14 євро на день (400 грн) Литва - 40 євро в день (1100 грн) і т.д.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЄС, безбіз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В ЄС назвали мінімальну суму для перетину кордону по «безвізу»
18 травень, 2017, 12:23