Герой дня - студент Коля, що працює на «Кромберзі»*

Герой дня - студент Коля, що працює на «Кромберзі»*
Луцьк обговорює нову рекламу - комікси від «Кромберг енд Шуберт», в яких студентів закликають обирати роботу, а не «мріяти на парах про великі заробітки».

Цю інноваційну для нашого міста рекламну продукцію помітила на PROFIT DAY, що відбувся 17 травня у Палаці учнівської молоді.

У коміксах викладена така історія. Студент Петя вчиться на стаціонарі, мріє на парах про великі гроші, а кишенькові просить у батьків. Студент Коля працює і вчиться, самостійний завдяки роботі, їде у відрядження закордон і взагалі, твердо стоїть на ногах.

Марина Кущенко, керівник HR-відділу, відповідаючи на питання «Чи варто агітувати молодь поєднувати роботу з навчанням?», каже:

- Сучасний світ динамічний і головний ресурс кожної людини, котра прагне успіху - час. Молодість - та пора, коли треба використовувати кожну можливість. Наша компанія активним, працьовитим та розумним можливостей дає безліч. Всі наші керівники відділів - вихідці з виробництва.

Є безліч прикладів, коли студенти робили вдалу кар’єру на «Кромберг енд Шуберт». Ярослав Мельник, нині керівник виробництва «Кромберг енд Шуберт» в Житомирі починав працювати в Луцьку, будучи студентом. Керівник виробництва в Луцьку Вікторія Пазичук прийшла студенткою попрацювати влітку, навчаючись на філолога.

- У нас рівні можливості для всіх, незалежно від віку, попереднього досвіду та освіти. Коля з коміксів, можна сказати, реальний, типовий герой «Кромберга» - молода людина, котра працює і всього досягає своєю працею.

PR-менеджер підприємства Тетяна Сомова розповіла, чому обрали саме таку сміливу та креативну рекламу:

- З «Кромберг енд Шуберт» асоціюється слово «інтелект». Адже компанія є в авангарді технологічних змін, всіляко заохочує розвиток своїх працівників, існує прогресивна система внутрішнього навчання. Навіть свою річницю підприємство відзначало змаганням з інтелектуального виду спорту - турніром з шахів. Наша цільова аудиторія - люди, які вміють думати та робити правильний вибір. Тому, комунікуючи з нашими потенційними працівниками, ми обираємо не просто інформативні способи (а-ля «приходь до нас на роботу, в нас хороша зп і гарний соціальний пакет»), а намагаємося підходити творчо, нетипово, зацікавлювати і захоплювати ідеєю.

- А студенти, як відомо, ще й прагматичний народ. Тому ми звернулися до них близьким для них стилем, і розповіли про насушні проблеми всіх студентів - пошуки вдалої роботи і гарного заробітку, показавши, що все залежить тільки від них, а можливості є завжди і далеко ходити за ними не треба!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.