Данильчук заробляє майже в 30 разів менше, ніж дружина

Данильчук заробляє майже в 30 разів менше, ніж дружина
Депутат Луцькради Павло Данильчук не володіє жодним майном, а його загальний дохід у 2016 році склав вього вісім тисяч гривень.

Про це повідомляє Район. Луцьк.

Данильчука обрали депутатом міськради вже вдруге поспіль. У 2010 році він пройшов за списком партії «За Україну!» Тоді ж став головою постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Вдруге депутатський мандат отримав на місцевих виборах у 2015 році – був обраний за списками партії «Громадський рух - Народний контроль». За нової каденції очолив постійну комісію міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як ідеться в е-декларації депутата, у сім’ї Данильчуків є квартира загальною прощею 65,8 квадратного метра, володіє якою дружина Анна Данильчук. Сам же обранець громади не має жодного рухомого та нерухомого майна ні на території Луцька, ні поза його межами.

У 2016 році депутат заробив 7,081 тисячі гривень за основним місцем роботи – у ГО «Громадський рух «Народний контроль». Ще 920 гривень отримав соціальних виплат від управління праці Млинівської районної державної адміністрації. Проте, наднизький річний дохід не завадив депутату заощадити 20 тисяч гривень, які Павло Данильчук зберігає у готівці.

Натомість дружина депутата Анна Данильчук за основним місцем роботи у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки заробила 137,5 тисячі гривень. Ще 27 тисяч гривень заробітної плати - завдяки роботі за сумісництвом.

Також 28,762 тисячі гривень дружина депутата одержала процентами від вкладень у «ПриватБанку» та 27,7 тисячі – від вкладень в «ОщадБанку».

Анна Данильчук зберігає 200 тисяч гривень у «ПриватБанку» та 150 тисяч гривень в «Ощадбанку». Ще 6 тисяч доларів дружина депутата зберігає готівкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевно це єдина надія для наого міста!
Відповісти
Есть же женщины в наших селениях! (роботящая)
Відповісти
непогана зарплата на державній роботі. Певно мішкі цілий день носить, щоб так заробляти.а Пашечка то альфонсик ще той.
Відповісти
Цікаво, коли ж це в СНУ такі зарплати платили??? Там взагалі проблеми з виплатами зарплат викладачам і відпускні постійно затримують!!!
Відповісти
я не я і хата не моя, ось такі в нас псевдо патріоти, хай їм грець!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині виявили сказ
18 травень, 2017, 16:15
Данильчук заробляє майже в 30 разів менше, ніж дружина
18 травень, 2017, 16:06