Волинських танкістів визнали найкращими

Волинських танкістів визнали найкращими
Кращим екіпажем серед військових частин оперативно-тактичного угрупування «Луганськ» став танковий екіпаж сержанта Богдана Макарова танкового батальйону 14-ї окремої механізованої бригади із Володимира-Волинського.

Про це повідомляє прес-служба 14-ї ОМБР у Facebook.

Змагання на кращий танковий екіпаж серед військових частин оперативно-тактичного угрупування «Луганськ» відбулися на одному з полігонів Луганщини. Конкурсна програма передбачала 5 завдань: зміна вогневої позиції, переведення бойового відділення і озброєння танку з похідного положення в бойове, завантаження 3 артилерійських пострілів в конвеєр (транспортер), що обертається і коробки до спареного кулемета, стрільба з танку штатним артилерійським пострілом (вкладним стволом), стрільба з великокаліберного кулемету з танку, входило до програми також виконання індивідуальних вправ та нормативів.

За кожну виконану вправу екіпажі отримували бали, які, по завершенню змагань, підсумовувалися, і виставлялася загальна сума, за якою й визначали переможців змагань.

Дощова та вітряна погода не завадила екіпажам якнайкраще показати всі свої вміння та навички: танкісти з притаманною їм енергійністю та спритністю виконували вправи одну за одною. Та й сама атмосфера на полігоні була особливою: до автоматизму відпрацьована злагодженість дій екіпажів, їхнє прагнення до перемоги, підтримка побратимів – здається, експресія, завзяття та драйв витали просто в повітрі.

За сумою здобутих балів кращим екіпажем в ОТУ «Луганськ» став танковий екіпаж сержанта Богдана Макарова танкового батальйону 14 окремої механізованої бригади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинських танкістів визнали найкращими
18 травень, 2017, 16:17
На Волині виявили сказ
18 травень, 2017, 16:15