У волинському ПриватБанку працюють поети*

У волинському ПриватБанку працюють поети*
Найкращий клієнт-менеджер ПриватБанку на Волині пише вірші та любить українські традиції.

Кажуть мудрі люди: якщо людина талановита, то в усьому. Поет у душі, економіст за фахом, спортсмен, скромний і працелюбний багаторічний постійний лідер у професії клієнт-менеджер ратнівчанин Павло Дордюк у ПриватБанку працює більше 10 років.

Інноваційний банк - перше, єдине та улюблене місце роботи пана Павла. Він батько двох діток, люблячий чоловік, душа компанії в робочому колективі та найкращий помічник для клієнтів, які заходять до Ратнівського відділення ПриватБанку, що на Волині.

У День вишиванки клієнт-менеджер Павло Дордюк підтримує українські традиції і зустрів клієнтів у святковому одязі. Після спілкування з Павлом Вікторовичем завжди люди виходять задоволені та з усмішкою на обличчі.

Павло Дордюк народився, виріс, живе та працює на Ратнівщині. І пригадує, що вступивши після служби у війську до волинського вишу на спеціальність фінанси та кредит, уже на першому курсі одержав пропозицію спробувати свої сили в ПриватБанку. Погодився і банк для нього тепер друга родина. Павло Дордюк - яскравий приклад як можна ще зі студентської лави починати кар’єрний ріст.

До слова, зараз кожен третій новий співробітник ПриватБанку - це студент або випускник вишу. Спудеї українських вишів четвертий рік поспіль визнають ПриватБанк найкращим роботодавцем серед вітчизняних банків. Можна тепер безплатно в мережі інтернет пройти онлайн-практику в банку, здобути цінні знання та потрапити в кадровий резерв.

“Окрім улюбленої відповідальної роботи маю й улюблене хобі до душі з шкільних часів - пишу вірші та гуморески. Друкувався в багатьох збірках. Планую найближчим часом видати вже власні збірочки. Доробок маю пристойний. Тематика різна, а переважає лірична та патріотична. Чи новорічний корпоратив, чи сімейне свято, чи відпочинок на природі - завжди влучне віршоване слово всім теж додає настрою. Люблю та шаную українські традиції, читаю Тараса Шевченка та Лесю Українку,” - розповідає клієнт-менеджер Ратнівського відділення Павло Дордюк.

Любов до слова - сімейна, бо сестра пана Павла відома українська письменниця (поетеса, авторка прозових творів), член Національної спілки письменників України, кандидат філологічних наук Олена Пашук.

“Павло - Людина з Великої букви: толерантний, вихований, врівноважений, розумний, щирий, вже протягом декількох років займає тільки лідируючі позиції в рейтингах, клієнти його просто обожнюють. Із колегами також завжди готовий прийти на допомогу, пояснює, ділиться досвідом, особливо з нашими новачками. І при цьому все встигає. Чудовий батько двох дітей - Мілани та Артема”, - розповідає керівник напрямку “Касове обслуговування” і “Клієнт-менеджери” Північно-Західного РУ ПриватБанку Наталія Жовнірук.

Переваг у роботі в ПриватБанку чимало і їх встиг оцінити Павло Дордюк. Передовсім, це стабільний дохід, офіційне оформлення та повний соціальний пакет, можливість кар’єрного зростання та робота в дружній команді. У вільний від роботи час - родина, улюблені вірші та звісно гумор, бо як без нього та ще й без влучного слова волинського Павла Глазового.

Бісівська кредитка
Бабка Стефа ніч не спала із позаранку
На маршрутці подалася до одного банку.
Й як настав у тому банку час операційний,
То відразу почала там крик свій емоційний:

‘’Відмовляюся від картки, що мені давали
Бо вона іде від чорта, а ви не сказали.
Розказала ж бо подружка, що колись улітку
Вона теж у Вас зробила отаку ж кредитку.

Узяла кредиту трохи на власні потреби
От тоді і почалися у неї халепи.
Вона всього разів десять кредит не сплатила
А на неї враз напала демонічна сила.

Заплів вітер-буревій електромережу
І отой картковий демон спричинив пожежу.
Погоріло все у хаті, хлів і іномарка.
Залишилася лиш ціла ота ваша картка!’’

Хазяїн у домі
Ваня Вітер день зарплати відзначав ісправно
І традицію таку мав уже подавно.
От і в цей раз з мужиками, що мали потребу,
Як засів то вже додому йшов такий як треба.

Йде і дума :’’Знов дружина буде ‘’виступати’’!
То навчу як чоловіка треба шанувати’’
Зайшов в хату і як гримне по столі одному:
‘’Зараз, жінко, покажу хто хазяїн дому’’

Жінка враз зметикувала, взяла сковорідку.
Та як лясне що є сили прям по підборідку.
Завалився Ваня Вітер вміло на підлогу.
Та так гучно, що сусід аж, вбіг на допомогу.

‘’Що ж це в тебе чоловік лежить на підлозі?
Захворів, бо бачу сам піднятись не в змозі’’
Жінка стала, руки в боки і як зарегоче:
‘’Ну то ж він хазяїн дому. От і спить де хоче.’’

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинському ПриватБанку працюють поети*
19 травень, 2017, 02:37