ЗМІ «УКРОПу» влаштували інформаційну атаку на «Промінь»

ЗМІ «УКРОПу» влаштували інформаційну атаку на «Промінь»
Нещодавно у волинських медіа прозвучала інформація, що підприємство "Проміньпарксервіс", яке займається облаштуванням парковки біля розважального центру "Промінь", не виконує свої зобов'язання щодо будівництва спортивного та дитячого майданчиків, як це було передбачено договором із плавальним басейном.

Як заявив "Конкуренту" директор РЦ "Промінь" Дмитро Грелюк, така інформація не відповідає дійсності.

Дмитро Грелюк
Дмитро Грелюк


"Розважальний центр "Промінь", а також "Проміньпарксервіс" повністю виконують взяті на себе зобов'язання, передбачені договором із луцьким плавальним басейном. Ми закупили необхідне обладнання і найближчим часом майданчики будуть встановлені", – заявив Дмитро Грелюк.

На підтвердження своїх слів він надав копію договору та платіжне доручення на закупівлю дитячого та спортивного обладнання для облаштування майданчиків.



"Променю" неодноразово закидали, що для облаштування парковки поблизу розважального центру зрубують дерева. Проте, з його слів, все відбувається в законних рамках.

"У нас є ордер на зрізання дерев. Самовільно ніхто нічого не спилює. Більше того, ми зобов'язалися відновити зрізані зелені насадження. Нами уже посаджена більша частина дерев, які планувалися, а саме: 11 лип, 1 сосну та 28 туй, і на цьому ми не збираємося зупинятися", – каже директор РЦ "Промінь".



Останні події в медіа-просторі довкола "Променя" наштовхують Грелюка на думку про політичне замовлення.

"Я не розумію, чому тиснуть на бізнес, який розвиває Луцьк. Я не розумію, чому журналісти з "Аверсу" та "Волинських новин" не дзвонять до мене за коментарями. Я би надав їм повну та достовірну інформацію. Але тоді б не вийшло "сенсації", яку тиражують ці медіа. Складається враження, що це просто політичне замовлення проти одного з інвесторів "Променя" – Андрія Покровського, який є депутатом Луцької міської ради", – заявив Дмитро Грелюк.

"Термін дії договору ще не закінчився. Процес будівництва триває, а нас звинувачують у невиконанні умов договору. Це безглуздо!" – обрурюється директор РЦ "Промінь".

Також представник "Проміньпарксервісу" Андрій Маруняк, у якого телеканал "Аверс" брав коментар, заявляє, що його слова вирвали з контексту.

Андрій Маруняк - зліва
Андрій Маруняк - зліва


"Я чітко сказав, що ми не відмовляємося від взятих на себе зобов'язань і спортивний та дитячий майданчик будуть побудовані. Але чомусь ці словами не потрапили в ефір. Закликаю журналістів більш об'єктивно висвітлювати інформацію", – заявив Маруняк.

Нагадаємо, що влітку 2016 року ТзОВ "Проміньпарксервіс" уклало договір про співпрацю із КЗ "Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву плавання Луцької міської ради". Згідно з умовами, підприємство має побудувати спільну паркову для плавального басейну та розважального центру "Промінь", а також облаштувати дитячий та спортивний майданчики.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиця все ніяк не заспокоїться! Після свого Г... ЦУМу все йому не так, то Порт Сіті з Там-Тамом не такі, тепер Промінь поперек горла став! А На Рівненській, біля Привату, довгобуд свого партнера і друга Лазорка, що у Лондоні перховується, завершіті Палиця не хоче? :)
Відповісти
Нічого дивного в його “кишeнькових” змі він один “святий” і його свита всe роблять правильно, а всі рeшта то брeхуни і нe дай Божe,щось про нього чи його банду написати, так відразу комeнт нe пропускають або видаляють.... Цeнзура і тeмники в діі!
Відповісти
Останні новини
ЗМІ «УКРОПу» влаштували інформаційну атаку на «Промінь»
18 травень, 2017, 19:39