Луцький гурт їде у тур Фінляндією. ФОТО

Луцький гурт їде у тур Фінляндією. ФОТО
Луцька рок-група To Leave A Trace їде у концертний тур по Фінляндії.

Як розповідають музиканти команди, Leave A Trace сформувалися у 2008 році, твердо вирішивши грати більшість своїх концертів за кордоном.

To Leave A Trace неодноразово грали в Польщі, відігравши там близько 50-ти концертів - у Німеччині, Чехії, Білорусі, Швеції та Фінляндії, на фестивалях та у клубах. Музиканти грали свої пісні на таких фестивалях як Freakstock (Німеччина), Frizon (Швеція), Slot Art fest (Польша), Escape The Rat Cage festival (Німеччина) та на багатьох інших.

Як розповідають музиканти, учасники гурту на чолі з вокалісткою грають потужні та вражаючі концерти, і де б гурт не грав, вони завжди прагнуть віддати слухачам найкращі емоції. Всі тексти гурту наповнені власним досвідом, тим, через що вокалістці довелося пройти в своєму житті. Вона співає про боротьбу всередині, яку багато хто з нас переживає, та про секретну силу, що допомагає нам залишатися людьми у цьому світі. Весь цей торнадо почуттів та думок разом з музикою роблять To Leave A Trace (Залишити Слід) такими, як вони є.

Музика квартету являє собою оригінальну суміш кількох видів року, в якій вокал еволюціонує від мелодійного захоплюючого співу до своєрідного крику.

Група має два записаних на англійській мові альбома:
Fight Your Evil Side («Борись Зі Своєю Злою Стороною») (2009) та EP Boatman Is The Hero («Човняр Герой») (2011)

Склад To Leave A Trace:

Оксана Бугайова – вокал
Славік Бебко – гітара, бек вокал
Богдан Алексєєв – бас гітара
Артур Ващук – барабани
Артур Ващук
Артур Ващук
Богдан Алексєєв
Богдан Алексєєв
Оксана Бугайова
Оксана Бугайова
Славік Бебко
Славік Бебко

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це оце ви називаєте співом??
http://www.myspace.com/music/player?sid=88777719&ac=now

хай їдуть. і взагалі там лишаються і тішать цією творчістю деприсивне населення фінляндії.
Відповісти
от саме у цьому проблема україни.. Саме легше розкритикувати і сказати хай їдуть і залишаються, а брати до уваги скільки вони доклали зусиль щоб досягти цього рівня, звісно ж не треба. Назвіть хоча б 5 гуртів які так само їздять ? Я вже не говорю з Луцька, з України...
Відповісти
мистецтво - це те, що через роки не вмирає, живе і чіпляє людину за душу.
аналог цим "митцям" гурт рамштайн, який на сьогодні просто пішов, як і інші подібні, в небуття, про них вже і не згадують.
а про те, що "Саме легше розкритикувати і сказати хай їдуть і залишаються" то варто відмітити:

Як розповідають музиканти команди, Leave A Trace сформувалися у 2008 році, твердо вирішивши грати більшість своїх концертів за кордоном.

до дупи їм Україна! хай не вертаються.
Відповісти
гиии (ім"я справжнього патріота?) - втикни собі у вуха Поплавського з Лабадою! Із-за таких, як оце гиии альтернативна музика і не розвивається в Україні...
Відповісти
якщо ви плутаєте ім*я людини із ніком, то вам не варто ще пересідати з горшка на унітаз, ви просто до цього не доросли.
поплавський і лобода мене не цікавлять, тому не треба розпоряжатися моїми вухами, ЦЕ МОЇ ВУХА!
і поки ви сидите на горщику, я реально підтримую один із луцьких гуртів альтернативної музики, який не цурається України і намагається виступати тут.
мені взагалі цікаво, ви слова у тому ричанні розібрали, щоб проникнутись глибиною поезії покладеної на ...музику?
а ну но, про шо там ричать, розкажіть?
Відповісти
гиии з чого ти взяла що гурт Рамштайн пішов?)) німці видали на світ не один потужний альбом їх знають від бабць до гопоти)
Відповісти
Думаю що це достойне уваги: http://www.youtube.com/watch?v=5sfbbaU2L7M
Відповісти
Нам давай сісі пісі, мальчік гей азурцову Мойсеева, фабріку, патапа,і ета ШЛЮХ 106,9 ФМ первій разважальний ) а єті давай досвіданія)))
Відповісти
сорі агурцову))
Відповісти
ці молоді люди - творчі і креативні, принаймні, не тиняються нічними клубами і не корчать із себе "залатую маладьож", вони самореалізовуються і ортимують від цього насолоду. Їхня музика - мистецтво сучасне, не рівня вєркам сєрдючкам, патапам і настям, барюсям маїсєєвим,усілякій "папсє"! МОЛОДЦІ! Їде у світи і презентуйте УКраїну!
Відповісти
Чим більше буде таких гуртів (хороших і не дуже), тим більша ймовірність того, що серед них колись з’явиться гурт рівня Нірвана чи Кіно.
Відповісти
НІХТО НІКОГО не примушує слухати чи підтримувати те, що йому недовподоби. І облити чиюсь роботу (навіть якщо це об"єктивно важко назвати творчістю) - найлегше. Вчитись, працювати, розвиватись! Щасливої дороги!
Відповісти
Останні новини
Луцький гурт їде у тур Фінляндією. ФОТО
19 листопад, 2012, 11:10