Подробиці скандалу із розтрощеними авто в Нововолинську

Подробиці скандалу із розтрощеними авто в Нововолинську
Мешканець Нововолинська самотужки спіймав наркоманів, які почистили його склад на більш як 88 тисяч гривень і здав їх поліції. За дивним збігом обставин у ніч з 17 на 18 травня невідомі потрощили його авто марки Volkswagen Tuareg.

Подробиці цієї скандальної історії опублікувало видання Буг.

Роман Гочачко залишив на ніч своє авто у Нововолинську на вулиці Гагаріна біля будинку, де проживає. А коли рано-вранці автомобіль був пошкоджений. Зловмисники лишили в салоні сокиру. Били вікна і двері автівки біля третьої години ночі.

Збитки має встановити фахівець. Побите також заднє крило та капот. Крім сокири та бруківки, знайшли ще й дошку з цвяхами. Очевидно, злодії хотіли подряпати авто, але не встигли цього зробити. Крім Volkswagen, зловмисники розбили й Audi, яка стояла поряд. Підприємець розглядає два варіанти: пошкодили дві машини, щоб не було підозри, що мстяться саме йому, або ж просто помилилися. Обидві автівки, до слова, сріблястого кольору.

Постраждалий підприємець Роман Гочачко розповів, що має проблеми із наркоманами.

«У мене обікрали склад з 9 на 10 травня. Торгую піною, станками для бриття Wilkinson. Потягли 74 ящики, вартість одного 1200 гривень. Такі станки в нас майже ніхто не продає, тому знайти їх було не складно. І от мені сказали, що носять мій товар на базарі в Нововолинську. Я приїхав, підійшов до «продавця», кажу: «Дай ще 50 штук, як маєш». Він розповів, що йому товар дали біля «Добряка». Вийшов на іншого наркомана, приїхав до нього типу за товаром. Той розповів, що станки йому «підігнав» Вадік. Поїхали до Вадіка.

Кажу цим хлопцям: «Зараз друга година, до шостої ви це все збираєте і повертаєте, я вам даю ляща і розходимося».

Подзвонив їм пізніше – один не бере трубку. Другий розповів, де той живе… Коротше, здав їх поліції. Одного звати Боря, він з вулиці Ковпака. Той, що продавав товар, живе в Благодатному.
Про наркомана в поліції сказали: «Випускаємо його, що з ним робити? Він неадекватний, наколотий». Ну і випустили його такого, в стані наркотичного сп’яніння», – розповідає підприємець.

З його слів, сусідів ніхто так і не опитав. А люди кажуть, що бачили, як наркомани «хазяйнували» біля складу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Подробиці скандалу із розтрощеними авто в Нововолинську
19 травень, 2017, 13:36