Нардеп Гаврилюк каже, що не бив в Раді ведучого. ВІДЕО

Нардеп Гаврилюк каже, що не бив в Раді ведучого. ВІДЕО
Депутат від «Народного фронту Михайло Гаврилюк розказав журналістам свою версію конфлікту з ведучим Василем Крутчаком, який стався 18 травня у Верховній Раді України.

Про це повідомив телеканал «112 Україна».

За словами Гаврилюка, журналіста він не штовхав.

«Я спускаюсь у буфет, бо я люблю пити там каву, а він за мною. І я йому ще раз хотів сказати точно і ясно, що не дам інтерв’ю. Я різко до нього розвернувся і сказав: "Я тобі не дам інтерв’ю!". При цьому він почав падати», – пояснив він.

На питання журналістів, чому їх колега «почав падати», Гаврилюк відповів: «Ми по сходах спускалися і він якось жахнувся і почав падати».

Гаврилюк розказав журналістам, що відмовлявся спілкуватися з паном Крутчаком, бо той, начебто, колись обізвав його «клоуном» і «писав кляузи». Він також повідомив, що має право відмовити журналісту в інтерв’ю, якщо «немає натхнення, здоров’я та не хочеться розмовляти».

Також, за словами депутата, він намагався врятувати журналіста: «Якби я знав, що він буде таку кляузу на мене писати, я би його не підтримав. Я підклав свої рученята, щоб його стримати. Він коли падав, упав у нього телефон. Я його, звісно, стримав. Я однією рукою не міг стримати, я мусив його зверху трішки підтримати. Сорочка виявилася дуже слабенька. Сорочка порвалася, лице розбилося, телефон розбився. Я у чому винен? Що я його хотів врятувати?».

Нагадаємо, 18 травня у Верховній Раді України виник конфлікт між депутатом від «Народного фронту» Михайлом Гаврилюком та Василем Крутчаком, ведучим рубрики «Вася проти гондурасів» у програмі «Люмпен шоу», яку виробляє для телеканалу НЛО TV продакшн Lumpeny Production. У журналіста розбився телефон та порвана сорочка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
посилаєте таких немічних хлопят до такого велета!
Відповісти
Зауважав Гаврилюка....
Відповісти
Геть спозорився журналіст.Краще б вже не викладав відео.
Відповісти
Останні новини
Нардеп Гаврилюк каже, що не бив в Раді ведучого. ВІДЕО
19 травень, 2017, 20:51
Завтра у Луцьку - Велодень
19 травень, 2017, 20:43