Хлібзавод Ковеля покарають за дорогий хліб «по повній програмі»

Хлібзавод Ковеля покарають за дорогий хліб «по повній програмі»
Волинське обласне тервідділення Антимонопольного комітету України може покарати Ковельський хлібзавод на 68 тисяч гривень.

Про це стало відомо 19 листопада під час оперативної наради у голови обласної державної адміністрації Бориса Клімчука.

Нагадаємо, що нещодавно хлібопеки області просили підняти ціну на хліб. Зокрема, серед підприємств був Ковельський хлібокомбінат.

Але в антимонопольному комітеті підстав для підвищення ціни на хліб на Ковельському хлібкомбінаті не побачили. Втім, ціну хлібопеки у Ковелі таки підняли з 12 листопада.

«По повній програмі. Один і другий випадок. Той, який вже вивчили, штраф по повній програмі – 68 тисяч гривень, а той, з якими сьогодні починаєте працювати – теж по повній програмі. Повна підтримка Василя Івановича Цушка (голови Антимонопольного комітету України)», − зазначив Клімчук після розмови з головою АМКУ.

Яке підприємство мається на увазі під «другим випадком», Клімчук не уточнював. Натомість, розповісти детальніше про ситуацію з цінами голова теруправління АМКУ Віктор Гупало пообіцяв у середу, 21 листопада.

«Ми дякуємо ТзОВ Володимир-Волинський хлібозавод, ПП Універсам, ПАТ Нововолинський хлібзавод, ПАТ Теремно-Хліб. Ми їм дякуємо. Ми не дякуємо сьогодні, але за кілька днів подякуємо Ковельському хлібокомбінату», − додав губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Помста Смітюху від Царя
Відповісти
Ціни на хліб масового вжитку виробництва Ковельського хлібокомбінату протягом багатьох років є одними з найнижчих не тільки в нашій області, але й західному регіоні. Підвищили на декілька копійок за один кілограм швидше всього з метою ліквідації збитковості або збільшенням рентабельності в межах граничного рівня встановленого ОДА.
Відповісти
А простым потребителям от вашей "полной программы" какая польза? Не думаю, что заводчане просто так от фонаря цену подняли, значит были объективные причины. Климчук похож на завистливую, склочную и мстительную базарную бабу.
Відповісти
Останні новини
Хлібзавод Ковеля покарають за дорогий хліб «по повній програмі»
19 листопад, 2012, 13:31