З кульками та побажаннями: лучан вітали з Днем Європи

З кульками та побажаннями: лучан вітали з Днем Європи
У Луцьку вчотирнадцяте відзначають День Європи. З нагоди свята активісти партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Волинській області вийшли на вулиці обласного центру, аби привітати лучан.

Це відбулося 20 травня, повідомляє прес-служба партії.

Наймолодші лучани отримали в подарунок від партії повітряні кульки. Дарував дітям радість керівник молодіжного крила БПП «Солідарність» Олександр Новак.

«Відзначення Днів Європи – це прекрасна можливість показати усьому світу, що Україна – це європейська держава, а українці – це справжня європейська нація. Ми ще раз доводимо, що майбутнє України – це євроінтеграція, саме тому важливо було поспілкуватися з лучанами, а особливо – з наймолодшими, щоб вони усвідомили, наскільки важливим має бути європейський вибір України», – переконаний Новак.

На знак інтеграції України в Європу, перехожі отримали значки з символікою нашої держави та Європейського союзу.

«Сьогодні свято – День Європи. Україна відзначає свято, яке наближає нас до ЄС, відкриває двері до повноцінного європейського товариства. Днями вступить у силу закон, який дозволить громадянам України вільно пересуватися країнах Європейського Союзу. Ми відзначаємо день, який наближає нас, Україну, до того, щоб стати єдиним цілим із Європою», – каже член ради Волинської територіальної організації партії БПП «Солідарність»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З кульками та побажаннями: лучан вітали з Днем Європи
20 травень, 2017, 19:26