Показали, як у Луцьку ремонтують дороги

Показали, як у Луцьку ремонтують дороги
У Луцьку тривають активні роботи з ремонту дорожньої інфраструктури.

З настанням сприятливих погодніх умов працівники дорожніх служб намагаються виконати значні об'єми робіт, - інформує прес-служба Луцької міської ради.

Департаментом житлово-комунального господарства проведенно влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією на вулицях з існуючим ґрунтовим покриттям, зокрема, Комка, Нахімова, Нестерова та Попова. Роботи виконали працівники підприємства “Луцька ДПМК”.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась зазначив, що за такою технологією заплановані подальші роботи на вулицях з щебеневим та ґрунтовим покриттям. Гарантійний термін на виконані роботи становить три роки.

Також зробили пішохідну доріжку на вулиці Володимирській. Тут ніколи не було нормального покриття і мешканці мікрорайону прямуючи з чи на тролейбусну зупинку виходили на проїзджу частину, аби не йти у дощову погоду по болоті. Нині тут влаштовано покриття з бруківки та встановлено турнікетне огородження на регульованому світлофорному об’єкті.

Тривають підготовчі роботи й до ремонту шляхопроводу на вулиці Рівненській. Тут минулоріч зроблено нові колесовідбійники, влаштовано деформаційні шви.

Для безпечного та комфортного руху пішоходів в парку 900- річчя міста Луцька з вул. Гетьмана Мазепи та вул. Ветеранів проведені роботи з влаштування бруківки на пішохідних доріжках.

Нині тривають роботи з нанесення дорожньої розмітки на автошляхах міста. На проспектах Волі та Перемоги зроблено дорожню розмітку з пластику. Вона краща в експлуатації, адже тримається на дорозі кілька років та у нічний час підсвічується від світла фар автомобілів. Крім того, гарантійний термін на виконані роботи становить три роки.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
С*ки а на набережній розвалили дорогу і два місяці не можуть зробити!!!!
Відповісти
А грошики далі відмиваються, залатуйте те безподобство, яке ви понаривали на Набережній, на Ковельській... Придурки...Вони бруківку кладуть... дорогу робіть, повністю, а не ямки залатуєте, ше хватить на пару років... Д.....їди
Відповісти
Останні новини
Показали, як у Луцьку ремонтують дороги
21 травень, 2017, 09:56