Петиції проти заборони соцмереж набрали майже 52 тисячі підписів

Петиції проти заборони соцмереж набрали майже 52 тисячі підписів
На сайті петицій Президенту України зареєстровано 59 електронних звернень стосовно скасування рішення про заборону російських соціальних мереж та ресурсів.

Наразі кількість петицій щодо скасування заборони російських соціальних мереж та ресурсів налічується близько 59 штук, а сума їх підписів складає 51 919, - пише УНН.

Найбільше підписів від користувачів отримала петиція зареєстрована 16 травня, яка стосується скасування заборони саме соціальної мережі “Вконтакте”. На цей час вона отримала 17 659 голосів з 25 тис. необхідних.

“Це величезна рекламна платформа, яка допомагає в реалізації вітчизняного продукту, творчості, контенту і т.д. Втрата цієї платформи вкрай негативно позначиться на вітчизняному виробнику будь-якого виду товарів, послуг і івентів”, — йдеться в тексті петиції.

Також автор петиції зауважив, що стежити за поширенням пропаганди на цьому сайті — це обов’язок СБУ.

“Дане рішення адміністрації президента несе ряд негативних наслідків. Стежити за поширенням пропаганди на цьому сайті — це обов’язок СБУ або кіберпідрозділів (на які виділялися кошти з бюджету країни, з кишень платників податків), чому нездатність цих органів протистояти пропаганді в мережі повинно позначатися на звичайних людях?!”, — йдеться в тексті петиції, автором якої виступив Анатолій Ткаченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Його завод в кацапіїто херня а в контакте то біда
Відповісти
Останні новини
Петиції проти заборони соцмереж набрали майже 52 тисячі підписів
21 травень, 2017, 15:02