На Волині заблокували міжнародну трасу

На Волині заблокували міжнародну трасу
На міжнародній трасі Ковель-Ягодин водії фур, роздратовані кількаденними простоями в черзі на пункті пропуску “Ягодин”, вийшли з транспортних засобів протестувати.

Уже кілька останніх діб на міжнародному пункті пропуску “Ягодин” кілометрові черги. 21-го травня коридор з вантажівок становить відстань до 15 км: фури розташувались від Ягодина аж до села Коцюри, - пише Кордон.

Простоявши по 2-3 дні в черзі й зрозумівши, що зрушать з місця ще не скоро, водії не витримали такого ставлення до себе з боку працівників митниці. Й в пообідню пору виявили протест “проти свавілля усіх, хто причетний до регулювання черг та оформлення авто для перетину кордону”.

Чоловіки, одягнувши жилети зі світловідбиваючими елементами, безперервно курсують пішохідним переходом, не даючи вільно проїхати решті транспортних засобів.

“Усі перекривають цю трасу, якими б не були причини протесту. Мітингували і шахтарі, і батьки проти оптимізації шкіл та інші. Від кожного такого мітингу завжди страждали насамперед далекобійники. Тепер прийшов наш час. Ми втомлені та голодні, дехто по кілька діб в дорозі. Я вже третій день не можу перетнути митницю. Ми вийшли з авто й ходимо по пішохідному, бо нас дістало таке ставлення до людей. Ми вимагаємо приїзду влади та керівництва Волинської митниці, вимагаємо, щоб нас гідно й законно оформляли. Скільки це може тривати?! Будемо ходити хоч всю ніч, ми й так не можемо поспішити й не маємо чим тут зайнятись” – заявив один з учасників акції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що буде з 11 червня??? Влада і не шевелиться, щоб людям комфорт зробити, це реальна Україна!!! :(
Відповісти
Останні новини
На Волині заблокували міжнародну трасу
22 травень, 2017, 08:35