Благають про допомогу маленькій помираючій волинянці

Благають про допомогу маленькій помираючій волинянці
Допомогти зі збором коштів для онкохворої маленької волинянки просять всіх небайдужих.

Про дівчинку розповідає у себе на сторінці у Facebook Наталія Попова.

«Сьогодні, 23 травня 2017 року, НАСТІ АБРАМЧУК, онкохворій дівчинці, прикутій до ліжка, виповнюється 7 років… Ще рік тому Настуся пішла в перший клас у волинському провінційному містечку, дуже добре навчалася, любила співати і малювати… Тішилися успіхами дитини маленький братик Миколка, мама Світлана та тато Сергій – вправний будівельник. Біда прийшла несподівано в грудні 2016.. Саме 5 місяців тому – в дитини перекосило очі і батьки кинулися до лікарів. Діагноз страшний – пухлина стовбуру головного мозку», – пише волонтер.

«Дівчинку поклали до обласної лікарні і негайно призначили опромінювання та темодал .. 27 сеансів по 1.8 Грейс.. Після 13 курсів дитині стало гірше – відняло ліву сторону, відняло мову.. Лікування та опромінювання зупинили… Батьки кинулися обивати пороги провідних дитячих онкологів та нейрохірургів України. Результати однозначні – по нашому протоколу лише опромінювання… Ніяких операцій в Україні не зроблять.. .. Надії на одужання дитини немає», – продовжує Попова.

«У цей же час тато почав шукати для Настусі дитячі онкоклініки за кордоном. На сьогодні, зголосилися прийняти дівчинку Ізраіль та Турція.. Батьки за об’єктивних причин обрали Турцію. Диво, але як раз днями в турецькій клініці «LIV HOSPITAL Ulus» після успішної операціії відновлюється хлопчик з таким самим українським діагнозом! Клініка «LIV HOSPITAL Ulus» виставила рахунок 26 300 євро... Родина шукає кошти і вже зібрала 14 000 .. Але час спливає, поки ми збираємо кошти дитині РІЗКО СТАЛО ГІРШЕ: від препаратів та довгого лежання скаче тиск, здувся живіт, почався кашель.. Єдине, що тішить, – до Настусі повернулася мова..» – йдеться в дописі.

«ЧАСУ ОБМАЛЬ!!! МОЛЮ ДОПОМОГТИ ВРЯТУВАТИ НАСТУСІ ЖИТТЯ!!! Ситуацію знаю особисто- їздила з батьком по нашим лікарям в Києві.. Телефони батьків надам всім зацікавленим допомогти в приватні повідомлення.. Господи.., Не залишай...» – пише волонтер.

КАРТКА ПРИВАТУ тата Абрамчук Сергій Петрович 4149 4996 4811 1977

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
подяка виданню за підтримку... Молимося за Настусю і допомагаємо грошами...
Відповісти
Господи, дай дитині сил, нехай вона одужує!
Відповісти
Не можу перерахувати кошти, як я зрозуміла, закінчився денний ліміт по карточці отримувача. Що можете порадити?
Відповісти
Ошибка при зачислении средств на карту получателя. Операция отклонена вашим банком. Превышено разрешенное количество транзакций по карточке. За разъяснением просьба обратиться в свой банк. [Ограничения по карте получателя]. Не можу перерахувати кошти, в зв"язку з такою причиною. Але хочу допомогти. Що порадите?
Відповісти
У мене-таки, платіж пройшов... Дай Боже на здоров'я!
Відповісти
Останні новини
Благають про допомогу маленькій помираючій волинянці
23 травень, 2017, 08:39