У Луцьку «накрили» лабораторію з виготовлення амфетаміну

У Луцьку «накрили» лабораторію з виготовлення амфетаміну
У помешканні лучанина правоохоронці виявили підпільну нарколабораторію, яка спеціалізувалася на виготовленні амфетаміну.

Слідчі розпочали за цим фактом досудові розслідування за ч. 1 ст. 307 та ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

У волинянина під час обшуку оперативники вилучили, зокрема, хімічні речовини, прекурсори, посуд та інше обладнання призначене для виготовлення психотропу та 10 грам готового амфетаміну.

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

«Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Нині, у справах призначені всі необхідні експертизи, триває досудове розслідування», – повідомив Петро Шпига, начальник головного управління національної поліції у Волинській області.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Конфіскувати все майно і закрити подовше але шкода як відкупитися і далі тим самим буде займатися.В нас на Дубнівський 27 дві точки шмурдяк продають теж континент ходить жалкій на точку ногами а назад майже повзком і ніхто не реагує.Я цікавився як можна припинити це все то учястковий сказав що процедура дуже довга і в кінці кінців все закінчиться несуттєвим штрафом і далі буде те саме робити
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «накрили» лабораторію з виготовлення амфетаміну
23 травень, 2017, 12:24