«Барабашка» в Луцькраді: лист депутата відіслали без його згоди

«Барабашка» в Луцькраді: лист депутата відіслали без його згоди
Лист до секретаря Луцької міськради Ігоря Поліщука про ініціювання об’єднання облцентру Волині із навколишніми селами потрапив на розгляд до юридичного відділу муніципалітету без згоди автора – депутата Павла Данильчука.

Про це Данильчук написав у Facebook.

Депутат нагадав, що підготував лист-звернення до секретаря Луцької міської ради про ініціювання початку процесу об'єднання міста з навколишніми селами.

«Під листом підписались 13 депутатів. Потрібно був ще один підпис, щоб можна було його направити в.о. міському голові та почати необхідну процедуру. Та не дочекавшись цього, без мого відома, лист із секретаріату потрапляє в юридичне управління де швиденько готують відповідь про те, що не зібрано необхідну кількість підписів. Лист який знаходився понад місяць в секретаріаті ради для збору підписів і не був зареєстрованим!» - стверджує Данильчук.

«Хто взагалі дав розпорядження лист без відома ініціаторів-депутатів відправляти його кудись чи тим більше готувати по ньому відповідь - у мене не виникає сумнівів. Це однозначне самоуправство та перебір законних повноважень керівництвом міськради», - йдеться в дописі.

Депутат міськради також опублікував відповідь за підписом секретаря міськради Ігоря Поліщука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Барабашка» в Луцькраді: лист депутата відіслали без його згоди
23 травень, 2017, 13:43