Володимир Бондар: Приїзд Порошенка - не бюрократична формальність

Володимир Бондар: Приїзд Порошенка - не бюрократична формальність
Волинська влада може скористатися приїздом президента Петра Порошенка для залучення ресурсів на реалізацію важливих проектів.

Про це заявив заступник голови Держлісагентства, депутат облради Володимир Бондар, - повідомила прес-служба депутата.

Бондар прокоментував візит на Волинь президента Порошенка.

«Я б не розглядав цей візит як бюрократичну формальність. Відвідування президентом певного регіону – це завжди цілий комплекс управлінських заходів, пов’язаних із глибшим вивченням актуальних для області проблем, визначенням шляхів та інструментів їх розв’язання. Такі візити є добрим шансом для місцевої влади в частині озвучення ресурсоємких, складних для вирішення на регіональному рівні питань. Узгоджена, системна робота всіх гілок і рівнів влади значно ефективніша, ніж «гасіння соціальних пожеж» з перекриттям автошляхів і подібними протестними акціями», - заявив Бондар.

На його думку, Порошенко приїде на Волинь у зручний час: розпал бюджетного року, період активної реалізації будівельних та інфраструктурних проектів.

«Особливо актуальна для Волині прикордонна тематика, посилена очікуваним запуском безвізового режиму перетину кордону з Європейським Союзом. Не менш важливими є питання ресурсного забезпечення функціонування військових частин, розташованих на території області, соціального захисту військовослужбовців, підтримки місцевих економічних ініціатив, резонансна проблема Ковельського ветсанзаводу та багато іншого», - каже Бондар.

Депутат переконаний, що за умови належної підготовки візит Порошенка допоможе сфокусувати на волинських проблемах увагу центральних органів виконавчої влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гунчик не скористається точно, його гунчика гнати потрібно!!!
Відповісти
На цукровий його завезіть !!!
Відповісти
Останні новини
Володимир Бондар: Приїзд Порошенка - не бюрократична формальність
23 травень, 2017, 15:39