У Луцьку стартував футбольний турнір пам'яті Миколи Романюка

У Луцьку стартував футбольний турнір пам'яті Миколи Романюка
У Луцьку розпочався чемпіонат з дворового футболу, присвячегий пам'яті Миколи Романюка. У рамках змагань понад 100 команд юніорів та дорослих змагатимуться за призи та звання кращої дворової команди Луцька.

Урочисте відкриття загань та перший м’яч розіграли на спортмайданчику Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 23 травня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Команди-учасники сформували відповідно до мікрорайонів, дворів та організацій Луцька, складаються із 5-15 чоловік та поділені на два склади: юнацький (15-19 років) та дорослий (20 років і старші). До участі в змаганнях зголосилися 109 команд. Для прикладу, торік таких було 72 команди (32 юнацькі та 40 дорослих).

Як повідомив заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук, чемпіонат буде щорічним.

«Я дуже тішуся що змагання, які започаткував Микола Ярославович ми сьогодні продовжуємо. Надіюся, що тепер вони стануть щорічними. Приємно, що до спорту долучається все більше молоді, зокрема, в 2017-му майже в два рази більше команд ніж було торік. Від імені виконувача обов’язків Луцького міського голови Ігоря Поліщука, від депутатського корпусу вітаю вас із відкриттям змагань. Бажаю сильнішим перемогти й поваги один до одного», - звернувся до присутніх Петрочук.

Футбольні ігри триватимуть у чотири етапи:

- груповий (травень-червень);

- чвертьфінал (червень);

- півфінал (серпень);

- фінал (25 серпня в День міста Луцька).

Проходитимуть вони на шкільних спортмайданчиках.

«Чудово, що це дійство присвячене людині, яка була відкрита до освітян, спортсменів і формувала в лучан здорові принципи. Дякую організаторам за ці змагання, адже мені, як мамі відрадно, що ви сповідуєте здоровий спосіб життя, що це стає пріоритетом вашого вибору», - наголосила начальник управління освіти Луцькради Зіновія Лещенко.

Зауважимо, що на переможців чекають призи від Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку стартував футбольний турнір пам'яті Миколи Романюка
24 травень, 2017, 07:15