Посилений патруль та охорона від Нацгвардії: як Луцьк готується до візиту Порошенка

Посилений патруль та охорона від Нацгвардії: як Луцьк готується до візиту Порошенка
Підготовка до візиту Президента України Петра Порошенка вступила в завершальну фазу.

Вже з 7:00 24 травня на Київському майдані м. Луцька, де в другій половині дня має відбутися нарада за участі глави держави, працюють посилені екіпажі патрульної поліції, а по периметру «Білого дому» вишикувані бійці Національної гвардії, – пише Волинська газета.

У програмі візиту – ознайомлення з роботою прикордонних та митних служб напередодні запровадження безвізового режиму з ЄС, відвідини господарства «П’ятидні», яке очолює депутат облради Валерій Діброва, а також – спілкування з депутатським корпусом, представниками органів самоврядування районного рівня, очільниками міст обласного підпорядкування, промисловцями та аграріями. Щоправда, на нараді не буде Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова. Як повідомив ввечері 23 травня сам Сапожніков, у нього якраз на середу призначена сесія міськради, де розглядатимуть вкрай важливі для міста шахтарів питання, тому він залишиться в м. Нововолинську.

А тим часом тривають останні приготування і на кордоні, і в сільгосппідприємстві, і в Луцьку. Доки правоохоронці охороняють Київський майдан, працівники комунальних служб наводять «марафет» на дорогах і тротуарах біля «Білого дому».

Досвід підказує, що без крайньої потреби громадянам сюди приходити не рекомендується з цілком зрозумілих причин підвищених заходів безпеки, що супроводжують візит першої особи держави.

Як відомо, фактично 3 роки тому – 25 травня 2014 р. – Петро Порошенко на дострокових виборах Президента здобув перемогу вже в першому турі. За цього проголосувало більше половини волинян. Із того періоду нинішній візит Президента в область – перший.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все по -гоголівськи "К нам едет ревизор..."."Совок" дійсно непереможний.
Відповісти
Останні новини
Посилений патруль та охорона від Нацгвардії: як Луцьк готується до візиту Порошенка
24 травень, 2017, 08:40