Хто може отримати «теплий кредит» від ПриватБанку

Хто може отримати «теплий кредит» від ПриватБанку
Лишень за три дні кожне ОСББ та ЖБК Волині можуть одержати “теплий кредит” у ПриватБанку.

Для клієнтів зараз найвигідніші умови: мінімум паперів і найнижчі відсотки.

Керівник Напрямку з активно-пасивних операцій клієнтів малого та середнього бізнесу ПриватБанку на Волині Тетяна Собчак каже: “Сума кредиту - до 2-ох млн гривень. Термін - до семи років. Відсоткова ставка - 18% річних без жодних додаткових комісій. І відстрочка - 3 місяці по сплаті тіла кредиту”.

ОСББ “Весняні лелеки” - перше взяло позику в ПриватБанку - 293 тис грн і не жалкує, бо дуже вигідно. 35 років у цій багатоповерхівці, що в спальному мікрорайоні Луцька на вулиці Ветеранів,13, не замінювали вікна. В під’їздах узимку була мінусова температура. Завдяки новеньким енергоощадним вікнам, тамбурним дверям та сучасному виходу на горище, мешканці економлять.

Голова ОСББ “Весняні лелеки” Сергій Бусько: “Плануємо зберегти 15% тепла. Утеплення дає приблизно таку економію. Це буде 23 тисячі в місяць у будинку. Хочемо поставити ІТП, який також значно заощаджує витрати тепла. Хочемо утеплити фасад будинку”.



Днями об’єднанню виповнився рік, - розповідає його голова, програміст за фахом Сергій Бусько. Важливо, каже, що мешканці 108 квартир вирішили наводити лад у домі спільно, без ЖКП. Одразу замінили ржаві труби, які текли та могли призвести до аварії, а після встановлення ледламп відчули й економію в платіжках на 50%. Змінювати життя на краще завдяки програмі Держенергоефективності треба вже зараз, - переконує представник ПриватБанку.

Тетяна Собчак зауважує: “Неважливо в якому державному банку оформлений теплий кредит. Ви звичайно отримаєте те відшкодування, яке належить Вам - від 40 до 70 % в залежності від тої кількості субсидіантів, яка проживає в будинку”.

ОСББ - найефективніше реформування ЖКГ України, переконує експерт, голова правління Асоціації ОСББ “Лучани”, член Нацради при Кабміні Юлія Сабатюк. Жінка “покинула” вчительську стезю й 16 років працює з усіма питаннями ОСББ. Луцьк - лідер.

Голова Асоціації ОСББ “Лучани” Юлія Сабатюк каже: “Ми найкращі та найперші в енергозбереженні в Україні по житлових багатоквартирних будинках. Насьогодні портфель міста - це 30 млн., суттєві гроші, які ми запровадили в енергоефективні заходи. Вже дають 2 млн на сім років під 18%, а це небагато. А ще місто буде здійснювати відшкодування, то для нас це всього навсього позика. Тобто, які кошти взяв - відшкодувала держава і відповідно далі ти просто віддаєш ці гроші”.

Ще одне ОСББ, “Берегиня-Луцьк” встановлює енергоощадні вікна та двері. Об’єднання взяло 90 тисяч позики в ПриватБанку.

Юлія Сабатюк розповіла: “При впровадженні індивідуального теплового пункту дається 40%+10-15% - при впровадженні енергозберігаючих вікон. Ну а утеплення нам плюс добавить і маємо зараз 50% економії від тарифу міста”.

Держава в рамках «теплих» кредитів відшкодовує громадам тим більшу суму, чим більше в будинку живе отримувачів субсидій. Усі роз’яснення клієнти можуть одержати в найближчому відділенні ПриватБанку.

Керівник Напрямку з активно-пасивних операцій клієнтів малого та середнього бізнесу ПриватБанку на Волині Тетяна Собчак повідомила: “Маємо широку мережу відділень - тільки в місті Луцьку працює 16 відділень і в кожному районному центрі. Там на вас очікують висококваліфіковані спеціалісти, які завжди можуть проконсультувати і допомогти зі збором документів”.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хто може отримати «теплий кредит» від ПриватБанку
24 травень, 2017, 11:43