Атовцям компенсують витрати за навчання у луцькому виші

Атовцям компенсують витрати за навчання у луцькому виші
Із бюджету Волинської області планують виділити 70 тисяч гривень для компенсації вартості навчання атовців у Луцькому національному технічному університеті.

Відповідне рішення прийняли під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, йдеться на сайті Волиньради.

Депутати рекомендували підтримати проект рішення Про внесення змін до Регіональної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2017 рік». Йдеться про компенсацію витрат за навчання в Луцькому національному технічному університету студентам-учасникам бойових дій, які приймали участь в антитерористичній операції шляхом надання одноразової матеріальної допомоги. Всього в обласному бюджеті буде передбачено майже 70 тис. грн.

Нагадаємо, питання ініціювали депутати Надія Хвищун та Григорій Павлович, повідомивши, що у ЛНТУ навчається понад десяток студентів, які брали участь в АТО, але не мають державних місць.
Директор департаменту соціального захисту ОДА Оксана Гобод пояснила, що згодом студенти були переведені на державну форму навчання. З обласного бюджету потрібно компенсувати
оплату за навчання студентам-учасникам АТО за 2016-2017 навчальний рік та один семестр 2017-2018 навчального року.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Атовцям компенсують витрати за навчання у луцькому виші
24 травень, 2017, 10:50